Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek csak egy heréje van, az mennyire zavarna alkalmiban vagy kapcsolatban?
Nem zavarna egyáltalán. Biztosan nem ezen múlna, hogy élvezzük-e egymással a szexet.
Amúgy, senki nem tökéletes. ;)
31F
Köszi a válaszokat!
#2 úgy hogy ne legyen kínos hogyan lehetne ezt felhozni ?
2 es vagyok, én valamilyen viccbe csomagolnám ezt, írásban megírnám hogy: amúgy csak 1 golyóm van a tárban, de ne félj a 4 kerekem még meg van XD
Ki tudsz találni ennél jobbat is, ezt csak pont hogy beugrott nekem így hirtelen. Ennél már csak jobbat tudsz szerintem kitalálni. Jobb ha viccesen mondod el mert sokkal jobban lehet így befogadni, mondjuk nem hiszem hogy valaki rosszul fogadná, + ha viccesen írod meg akkor könnyebben is vissza tud neked írni mert ez kényes témának tűnik és erre visszaírhassa azt h:
Nekem még mindig meg a 2, de ne félj eggyel is simán el játszok XD
Rögtön más beszélgetés hangulata. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!