Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok párkapcsolatban, ti engednétek a párotoknak hogy kipróbálja az aktív szerepet?
A párom aktív, én passzív vagyok a kapcsolatunkban, és szívesen kipróbálnám az aktív szerepet. Ő az első barátom, elötte sosem voltam senkivel szexuálisan, és nagyon érdekel. Még nem hoztam fel neki, azt tudom hogy ő még sosem volt passzív, de nem is vonzza. Az érdekelne, hogy ti aktívok ilyen esetben engednétek hogy a barátotok kipróbálja a másik szerepet?
Olyan válaszokkal kíméljetek légyszi hogy próbáljam ki mással mert nem fogom megcsalni a páromat.
én engedtem neki, hogy kipróbálja az aktív szerepet
azóta is van, hogy cserélünk de még mindig többségében én vagyok az aktív
"mi baj történhet?" :D
Ha szeretem / kedvelem a másikat miért is ne?! Legrosszabb esetben nem jön be egyikőtöknek sem - jobb esetben pedig elég jó is lehet mindkét fél számára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!