Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú barátom aki bejön, de tudom, hogy le kell mondanom róla?
Sziasztok, leginkább tanácsra lenne szükségem, vagy ha volt hasonló tapasztalatotok akkor azt is nagyon szívesen meghallgatnám.
A lényeg hogy van egy fiú barátom aki kicsit idősebb nálam, elég jó a kapcsolatunk, megbízunk a másikban, viszont az a baj, hogy nekem eléggé bejön külsőre és személyiségre is. Vannak idegesítő dolgai, de ezeket teljesen el tudom fogadni, mert ritka amikor egy fiú ilyen jó tulajdonságokkal rendelkezik. Ő tudja, hogy a fiúkat szeretem és én is tisztában vagyok vele, hogy volt már barátnője és jelenleg is van egy mondhatni működő kapcsolata, ezért valószínűleg nem meleg. Néha megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha kicsit utalgatnék rá, hogy többet szeretnék tőle, aztán látnám úgyis a reakcióján, tehát nem másznék rá direktbe. Végül rájöttem, hogy erre képtelen lennék, hiszen ezzel egy kapcsolatot tennék tönkre, nem beszélve a barátságunkról amit tényleg értékelek és fontos számomra. Csak az a baj hogy ezeket tudva is olykor fáj és nehéz vele találkoznom, mert tényleg bejön és akárhányszor látom mindig úgy megörülök neki. Valami módszer hogy elengedjem, esetleg próbálkozzak be másnál hogy elfelejtesse velem? Vagy szimplán várjak valakire aki ugyanilyen érzéseket vált ki belőlem?
Egyébként mind a ketten a 20-as éveinkben vagyunk. :)
Amíg belé vagy szerelmes, nehéz lesz komolyan ismerkedned... Ezen gondolkodtál már?
Talán ritkábban kellene vele találkoznod s közben valóban megismerni valakit!
Gondolom, nem csak kalandokra vágyakozol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!