Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarország mikor fog ott tartani, hogy két pasi is mehet az utcán kézen fogva?
Ha LMP lesz kormánypárton.
Aminem 3%az esélye.
Sajnos én sem tudom, mert mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik és túlságosan kimutatják nemtetszésüket. Mi pl a dunaparton simán sétálunk kézenfogva. De hát ott vagy nagyon kevés ember van vagy nincs is.
Viszont jó lenne pesten is úgy járni. Már csak az hogy egyszer láttam magunk elött két szép nőt kézen fogva sétálni és akkora boldogsággal töltött el, hogy boldogak együtt és nem titkolják.
De lehet hogy nagyvárosban mi is úgy fogunk sétálni, csak még eléggé gyerekcipőben van a kapcsolatunk 😅
9-es, akkor te is költözhetsz nyugodtan Iránba, Afganisztánba, vagy Szomáliába, ahol illegális a homoszexualitás. Biztos nagyon boldog leszel ott, hogy nem kell az utcán a melegeket bámuld.
Amúgy szerintem lehet most is, bár szerintem én is félnék. Sok ember él, aki azt hiszi, hogy megengedheti magának azt, hogy ennyiért leköpjön, beszóljon, vagy megverjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!