Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarország mikor fog ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarország mikor fog ott tartani, hogy két pasi is mehet az utcán kézen fogva?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok, de szerintem ehhez joguk lenne. A szerelem nem a heteroszexuálisok kizárólagossága.
2021. máj. 21. 23:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Remélem soha.
2021. máj. 21. 23:49
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Már most is ott tart. Megmosolyognak a hátad mögött, de amúgy kb. lesz.rják (egy nagyvárosban). Rossz környékre, vagy focimeccsre, Kárpátia koncertre mondjuk ne menj ha meleg vagy.
2021. máj. 22. 00:10
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Mehet már most is.
2021. máj. 22. 00:12
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nagyvárosokba akár most is mehetnek kézenfogva, mindenki tojik rá. Én egy fos faluban lakok, a legpletyisebb vénasszonyos utcában, itt nem merném megcsinálni, mert itt ha fingik valaki egyet is azt mondják, hogy besz*rt.
2021. máj. 22. 06:54
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

Ha LMP lesz kormánypárton.

Aminem 3%az esélye.

2021. máj. 22. 07:28
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
A hosszas oda-vissza hergelés egyik folyamodványa, hogy ez a kérdése egyáltalán felmerülhet. A magam részéről természetesen dolgoknak tartanám. De ugyanakkor az is irritál, ha a normális párok egymás szájába mászva cuppognak egy tömegközlekedési eszközön. Érdekes,ezt mindenki természetesnek veszi, holott meglátásom szerint ízléstelen :D
2021. máj. 22. 07:50
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos én sem tudom, mert mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik és túlságosan kimutatják nemtetszésüket. Mi pl a dunaparton simán sétálunk kézenfogva. De hát ott vagy nagyon kevés ember van vagy nincs is.

Viszont jó lenne pesten is úgy járni. Már csak az hogy egyszer láttam magunk elött két szép nőt kézen fogva sétálni és akkora boldogsággal töltött el, hogy boldogak együtt és nem titkolják.

De lehet hogy nagyvárosban mi is úgy fogunk sétálni, csak még eléggé gyerekcipőben van a kapcsolatunk 😅

2021. máj. 22. 08:40
 8/16 DominikX ***** válasza:
43%
Amíg a melegek a rothadó narancsra szavaznak, addig ilyenekről ne is álmodj. A sok meleg saját magát köpi szembe, és még örül is neki, akkor azoktól mit lehet várni, akik nem is melegek??
2021. máj. 22. 09:10
 9/16 anonim ***** válasza:
3%
Oda kell költözni ahol lehet kézen fogva sétálni.
2021. máj. 22. 09:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es, akkor te is költözhetsz nyugodtan Iránba, Afganisztánba, vagy Szomáliába, ahol illegális a homoszexualitás. Biztos nagyon boldog leszel ott, hogy nem kell az utcán a melegeket bámuld.

Amúgy szerintem lehet most is, bár szerintem én is félnék. Sok ember él, aki azt hiszi, hogy megengedheti magának azt, hogy ennyiért leköpjön, beszóljon, vagy megverjen.

2021. máj. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!