Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valakivel elkezdesz randizn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel elkezdesz randizni, de kiderül, hogy neki nem te vagy a preferencia, akkor hogy múlasztod el az érzéseket?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem ő lenne a number 1 az opciók közül.

De úgy néz ki ez nem kölcsönös.

Sajnos már szerelmes lettem. :(

2021. máj. 20. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Se nyerésre, se vesztésre nem szabad játszani.

Úgy menj bele, hogy ne tragédiaként fogd fel...

Gondolj arra, hogy egy napja azt sem tudtad, hogy létezik...nem szabad egy embertől fuggővé tenni a boldogságod.

Még annyi, hogy akinek 10 másodperc alatt nem tetszel meg, annak valószínű,hogy tíz év alatt sem.

És ez a szerelem ,ez még nem az. Csak erős fellángolás !

2021. máj. 20. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Fizikailag tetszem neki, szexet is akar. Nagyon kanos. Nyúlkál be a nadrágomba, kivertük együtt stb.

Csak érzelmileg gondolom nincs túl sok a részéről.

Nekem meg mind érzelmileg, mind szexuálisan nagyon kéne.

2021. máj. 20. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. máj. 20. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha párkapcsolatot akarsz, és ő nem, akkor nincs értelme folytatni. Saját magadnak ártasz azzal ha belemész a farokverésbe és a szexbe.
2021. máj. 20. 19:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő 34 én 27.
2021. máj. 20. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod hogy "gondolod" hogy érzelmileg nincs sok a részéről. Kimutattad, hogy neked van? Mert ha nem tudja hogy te hogy érzel, akkor lehet hogy Ő is azért nem vesz komolyan (vagy nem mutatja a jelét) mert nem feltételezi rólad hogy te többet szeretnél és így védi magát. Ha tényleg tetszik akkor próbálj meg kommunikálni, legalább utalj rá hogy nyitott lennél komolyabb dologra mielőtt feladod az egészet.

Vesztenivalód nincs.

2021. máj. 21. 00:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen utaltam rá több módon hogy vele akarok lenni továbbra is. :(
2021. máj. 21. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Én is ilyen cipőben vagyok, én most úgymond “megszakítottam” vele a kapcsolatot, de gáz mert közben meg minden egyes nap arra gondolok na vajon ma ír e.. idővel gondolom jobb lesz, addig meg tartsunk ki
2021. máj. 21. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: sajnálom ami veled történt. :(

Egy cipőben járunk.

2021. máj. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!