Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szóljak a szomszéd srácnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a szomszéd srácnak?

Figyelt kérdés
Ma az erkélyen locsoltam mikor a szomszéd házba 2 srácot láttam smárolni. Majd leszopta az egyik a másikat amit végig láttam. Szóljak hogy a függöny hasznos ….?
2021. máj. 20. 12:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem zavart. Meleg vagyok. Cukik. Csak szerintem nem is sejtik hogy bárki láthatja úgy mint én. Jól írta vki az erkély be lett épitve. Szexik és még jó hogy néztem hisz kíváncsi voltam. Kb 25-26 évesek… :)
2021. máj. 20. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk lehet én is kifigyelném ha cukik is :)

Lehet névtelenül egy cetlit érdemes lenne bedobni nekik (ha nem egyértelmű hogy csak te láthattad)hogy lehet látni őket akció közben, az a baj örülnék ha valaki szólna hasonló esetben de soha többé nem tudnék az illető szemébe nézni.

2021. máj. 20. 15:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Na ja csak para hogy ha nem az találja meg akinek szól ha pl nem egyedül lakik.
2021. máj. 20. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó poén ilyen üzeneteket bedobálni random postaládákba :D
2021. máj. 20. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szólj neki !
2021. máj. 22. 21:53
 16/16 lanadelgaga ***** válasza:
5%
Pisilj egy kancsóba majd stranpapucsba menj át és kérdezd meg őket hogy: Nincs kedvetek egy kis pisiszexhez fiúkák?
2021. máj. 29. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!