Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem heteroszexuális?
Figyelt kérdés
35 körüli, jóképű, sikeres, népszerű srác és szerintem nincs senkije, de az biztos, hogy nem él együtt senkivel és sok éve ez a helyzet. Cseppet sem megkeseredett, első ránézésre kizárnám azt, hogy nincs túl valakin és azért van egyedül. Kattanása se nagyon van, nem mamahoteles, szóval nem értem, miért nem csaptak még le rá?
Fel lehet ismerni valakiről, ha esetleg homoszexuális, mielőtt még teljesen belezúgok?
Hetero srácok többnyire csajokról szoktak egymás között beszélni, ha esetleg együtt dolgoztok és több férfi van ott akkor lehetséges h valaki fel hozza h milyen jól néz ki a egyik kolléganőtök, és ha mond valamit ami arra utal h nőkhöz vonzódik akkor lehet hetero. Amit még meg figyelhetsz az pedig h hogyan néz a férfiakra egy meleg nem csak rá néz egy jól kinéző srácra aztán el, többnyire ha bejön neki valaki akkor jól meg nézi a srácot esetleg elnéz utána másodszor visszanéz. Ha elegé merész vagy akkor próbálj hosszabb ideig nézni a szemébe, ha ő ezt viszonozza akkor lehetséges h bejösz neki, ha hetero vagy nem vonzódik hozzád akkor rád néz aztán el néz, ezt érdemes többször kipróbálni mert lehet rossz alkalmat kapsz el és pont elnéz, amúgy én ezt a szemezést szoktam csinálni a srácokkal akik bejönnek nekem, és ha mégegyszer lássuk egymást az nap ők azok akik kezdeményeznek másodszor, mert tudják h én adtam jelet így ők lépnek másodszor. Ha még netán eszembe jut valami akkor megírom.
2021. máj. 18. 01:45
3/11 anonim válasza:
Rengeteg olyan embert ismerek akik szinglik mégsem melegek. Ezer oka lehet ha egy jó adottságú pasinak nincs barátnője, pl. nem tud csajozni, nem is akar megállapodni élvezi hogy vadászhat, vagy egyszerűen nem köti a környezte orrára a viselt dolgait.
2021. máj. 18. 02:10
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Óvatosan akarok ezzel bánni, mert egy ismerős srácot a nagyanyja megvádolta, hogy meleg, mert 20 éves korában se volt még barátnője, aztán öngyilkos lett egy lány miatt.
De ez a pasi annyira helyes, hogy kizárt dolog, hogy ne lehetne valakije, ha akarná.
2-es, a szemezés résszel nem teljesen értek egyet. Én pl. pont azzal nem bírom a szemkontaktust, aki nagyon bejön. Zavarba hoz és inkább elnézek.
2021. máj. 18. 02:56
5/11 anonim válasza:
Előfordul h nem akar megállapodni mert csak nem és kész. Én is kb igy vagyok ezzel. majdnem 30 évesen persze h jó lenne már egy nő, meg család stb de tökéletesen elvagyok magam is. Nem vagyok korlátolva, csinlok és megyek ahova akarok, arra hajtok rá akire akarok. Kiélvezem az utolsó szingli éveimet mielőtt megtalálom azt a valakit akit aztán sosem engedek el.
Volt egy menyasszonyom akivel '16ban szakitottunk. 3 évig sirtam utána de már teljesen túl vagyok rajta de érzelmileg olyan szinten kicsinált h a mai napig nem szivesen megyek, mennék bele kapcsolatba csak ha tudom h az lesz a tuti és nem megint olyan akinek megnyilok és közben a szomszéd keféli...
Am nem gáz ha zavarba jössz a szemezésnél mert látja h szemezel vele de elpirulsz. Ebből ha nem vágja le h bejön neked akkor vagy vak, vagy valami istentelen nagy balfsz
2021. máj. 18. 03:57
6/11 anonim válasza:
Mivel annyira helyes, sikeres stb, pont ezért nincs senkije. Valószínűleg csajozik és kalandozik...
2021. máj. 18. 04:58
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom...Most bekattant az agyamba, hogy tuti nem a lányokat szereti.:DDD Aztán lehet, hogy tényleg csak élvezi a szabadságot.
2021. máj. 18. 09:24
8/11 anonim válasza:
Nők, amikor túlgondolják a dolgokat. :)
2021. máj. 18. 09:37
9/11 A kérdező kommentje:
Lebecsülöd a női megérzést. Végignéztem a Fb idővonalát és már az is bekattant, hogy ki lehet a nagy Ő-je. Ezután végignéztem a nagy Ő idővonalát is. Az illető minden egyes posztját beszívecskézte 6 évre visszamenőleg álmaim férfija. Ezen kívül egyetlen egy virágnyelvet találtam, amikor valami olyasmit írt a gyanúm tárgyának hozzászólásban valaki, hogy meleg a helyzet és kacsintós smile-val zárta. De ez az illető simán úgy is öltözik, színes ruhák, mint aki valami olasz divatlapból lépett ki. De Ő...Ő a legférfiasabb férfiak egyike, laza, sötét ing, farmer, magas, helyes, áááá...basszus! Lecsapta a kezemről egy férfi. Ezt nem hiszem el, 3 éve majdnem meghaltam egy pasiért, annyira szerelmes voltam, most végre valakire felfigyelek, erre kiderül, hogy a pasikra gerjed. Mindig azt hittem, hogy kell valami nőies beütés, de ez az egyik legjobb pasi, akit valaha is ismertem.:(
2021. máj. 18. 19:51
10/11 anonim válasza:
Látom elég nagy lelki problémát okoz a dolog. meleg, nem meleg, de meleg, mégsem meleg. A leirásod alapján oda vagy érte meg vissza és dőlnél a karjaiba. Én ezek után már csak bátoritani tudnálak, hogy találd meg a napokban a megfefelő időt amikor nem zavar titeket senki, és együtt vagytok egy kis ideig. Menj oda hozzá és ne szerelmi vallomást tegyél mert megijesztheted de mindenképpen mond meg neki h helyesnek tartod és szeretnél randira menni vele. Igen, a pasinak kellene kezdeményezni és nem neked randira hivni őt, de mi pasik a legtöbben vagy fosunk odamenni, vagy nem vesszük a lapot, vagy csak nem látjuk ami a szemünk előtt van és ezért sokszor kihagyjuk a lehetőséget. Ha nemet mond a randira akkor jön a kérdezz felelek amiből nem ereszted válasz nélkül. Eljössz randira? nem. miért van valakid? ha nincs akkor kérdezd meg h tetszek e neked. ha nem akkor vágod a helyzetet. ha nem jutsz sokra akkor rákérdezel kereken, nyiltan h ugye nem vagy meleg??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!