Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra nagyon izgató a sok sperma. Srácok más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
A szexhaverommal kivertük egy pohárba kétszer egymás után és megittam mind a négy adagot egyben. Ez baromira szexi volt, tele szájjal spermával játszani a számban és élvezni ezt a férfias ízt.2021. máj. 16. 09:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, szeretem a sok spermát a számba
Számomra semleges a mennyisége
Nem szeretem ha sok sperma megy a számba
48 szavazat
1/7 anonim válasza:
en is azokat a fiukat szeretem,akiknek rengeteg jön ki,10 spricc,tele a hasuk..nyammi
2/7 anonim válasza:
En szeretem de csak ha egyből a számba megy
3/7 anonim válasza:
Ha mondjuk ezt reggelire, ebédre vagy vacsira innám meg, akkor szerintem jól is laknék😂
4/7 anonim válasza:
Pláne,mikor látom,hogy a partnerem alig bírja nyelni.Csak úgy ömlik ki
a szája mellet.
5/7 anonim válasza:
Számomra is izgató. Volt ilyen partnerem, imádtam, amikor úgy megkefélte a számat, hogy az orromon jött ki a felesleg.
6/7 anonim válasza:
Nem, én nem élvezném, mert gondolok a nemi betségek kockázatára!
Kész rémálom lenne azt hallani egy orvostól, hogy ön HIV fertőzött, vagy hepatitis stb...
7/7 anonim válasza:
számomra is izgató.
nekem is sok van, de jobb ha a partnernek is :) sőt... :)
4-es, izgi lehet az is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!