Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha megbántam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megbántam?

Figyelt kérdés

Van egy srác volt is köztünk valami csak lefeküdtünk. Én ezek után elkezdtem zaklatni őt annak ellenére hogy elmondta hogy nem szeretne velem se összejönni se barátkozni. Én irogattam neki amire ő már nem válaszolt. Zaklattam ilyen formában hosszú szövegeket írtam neki mert bele szerettem, amit megbántam lehet már le is tiltott. Nem így akartam megmaradni az emlékezetében de sikerült… legjobb soha többet nem keresni őt de rossz érzés hogy haragszik rám vagy ilyesmi. Igazábol hónapok óta nem kerestem de folyton rá gondolok.

25f

2021. máj. 15. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar téged. Lépj tovább és keress olyat, aki igen.
2021. máj. 15. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Keresd fel személyesen és kérj bocsánatot. Majd lépj tovább
2021. máj. 15. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha felkeresném személyesen azt zaklatásnak venné úgyhogy ez kilőve.
2021. máj. 15. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Max ezt ird le neki egy egyszer és hagyd. Lesz más…
2021. máj. 15. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját magadban kell rendezned a dolgot, nem vele. Teljesen mindegy, hogy gondol rád, nagy valószínűséggel totál hidegen hagyja, hogy váltatok el. És téged sem fog érdekelni már, ha végre túllépsz rajta, szóval nem kell neki semmit sem írnod, pláne nem felkeresned, azzal tényleg csak zaklatnád. Legjobb volna találnod valakit, aki aki kiveri... a fejedből :)
2021. máj. 16. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!