Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő srácok nektek miért nem volt eddig semmi?
Figyelt kérdés
Mi tartott vissza?2021. máj. 14. 09:16
1/9 anonim válasza:
Saját gátlások, lebukástól, betegségektől való félelem
3/9 anonim válasza:
Nekem csak a korona mert kb előtte határoztam el hogy sráccal is kipróbálom! Fiú szerepben
4/9 anonim válasza:
Lássuk csak: először nem fogadtam el magam, utána szerelmes lettem egy lányba és ez teljesen össze zavart mivel szexuálisan lányokhoz egyáltalán nem vonzódok. Aztán mire elfogadtam magam és magamra tehetettem a címkét (heteroromantikus homoszexualis)és már elfogadtam magam beköszöntött a korona. 19/f.
7/9 anonim válasza:
Korona előtt nem nagyon ismerkedtem, meg nem szerettem magam(itt most nem az elfogadásról van szó, inkabb az önbizalomról)
Korona alatt meg próbálok neten ismerkedni, de az olyan amien, picit ducibb vagyok, félénk, és nem értek az emberekhez, szóval nem sok sikerem van
8/9 anonim válasza:
Én igazából még csak most lettem 18 és nem akartam, h probléma legyen ebből.
9/9 anonim válasza:
Mert a nők nem akarnak semmit, csak hülyíteni, akinek én kellek, azzal még csak le se feküdtem volna, de aki nekem kellett, az házas, pasija van stb.
Úgyhogy egyenlőre marad a szüzesség.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!