Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a vézna és csontos aktív pasik?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.2021. máj. 13. 14:18
11/20 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akinek nem. Lehet vékony, de azért nem túlságosan. 17/L
12/20 anonim válasza:
Nem. A mackósabb pasikat szeretem.
30f
13/20 anonim válasza:
Látnom kéne élőben, anélkül nem tudok kategórikus nemet vagy igent mondani. De valószínűbb, hogy tetszene.
14/20 anonim válasza:
Nekem nem, inkább az izmosabbak jönnek be. 16f
17/20 anonim válasza:
Nekem annyi a lényeg, hogy ne legyen kórosan sovány, anorexiás, és ne álljon ki az összes csontja...
Mielőtt jönnének a lepontozások: tudom, hogy van olyan, aki nem tehet róla, hogy csontsovány, sosem szóltam be senkinek emiatt. DE ettől függetlenül nem jön be. Akár tehet róla, akár nem. (Legalábbis a párom nem lenne, barát természetesen igen. Más a kettő.)
Bocsi, kicsit hossssssszú lett. :)
18/20 anonim válasza:
Nekem ők a kedvenceim,főleg vékony farokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!