Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Milyen volt először egy gangbangban lenni egyedüli passzívként?
Olyanra gondolok, mikor nem sima hármas volt, hanem voltatok 4-en minimum, és egyedül voltatok passzívak. (Azt most nem veszem passzívságnak, hogy az éppen nem dugó aktívak egymásnak verik, szopják kicsit egymást. A lényeg, hogy dugva csak ti voltatok.)
Hányan voltatok? Előtte "hangolódtatok" hármassal vagy rögtön a "sima" szex után egyből ment sok aktívval is? Milyen élmény volt?
Azért érdekel, mert attól, hogy valaki "elbír" egy vagy két aktív férfival, ki tudja őket elégíteni, nem jelenti azt, hogy 5-6 kanos pasit is bír... és az mondjuk elég ciki, ha ott vannak álló farokkal, és a passzív kettő után már nem bírja. Ilyenkor mi van? Bele lehet ebbe jönni gyakorlással? (Pl hármasozások, aztán négy, aztán öt stb) Tapasztalatok? Illetve a fenti kérdések.
Köszi!
Nem olyan mint amire számítottam.
Összeségében jó volt, de nem bántam hogy vége.
6 aktivval voltam
Szia!
5 aktivval voltam rosszabb volt mint amire számítottam de ennek ellenére kipróbálnám újra
Köszi mindkettőtöknek, de kicsit ezt kifejtenétek, hogy "összességében jó, de nem erre számítottam", "rosszabb volt, de kipróbálnám újra"? Azért nagyon izgatna, hogy mi/hogyan történt 5-6 aktív és egyetlen passzív között. Nyilván nem percről percre, nektek sincs időtök minden mozzanatot leírni, de úgy nagyjából hogy zajlott, milyen volt? Ennél egy kicsit bővebben :D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!