Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak nektek milyen a jó orál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak nektek milyen a jó orál?

Figyelt kérdés
Úgy tapasztalom, hogy teljesen egyén függő. Van aki azt élvezi ha lassan, más ha gyorsan. Van akinek a makkja tabu másnak csak azt kell izgatni? Szóval nektek mi a legjobb?
2021. máj. 9. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig bírom sajna. A legjobb ha lassan a nyálas makkon is csúsztatja a kezét ahogy szop. De teljesen a makk hegyéig. Nekem ez a gyönyörök gyönyöre. Sajna sokan feladják, de volt már szerencsém olyanhoz aki bírta sokáig és nem megállt folyton vagy verte hanem szopott.
2021. máj. 9. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bő nyál, néha a kéz is besegíthet.
2021. máj. 9. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan, ne lassan

Izgatni főleg a makkot, de legyen nyalva maga a farkam is a törzs, és játszanak a golyókkal. Bekapni, szívni stb.

Rengeteg nyállal az egészet

2021. máj. 9. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Imádok szopni. Főleg ha sok a g.ci.
2021. máj. 9. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szeretem igazán, ha az orális izgatás nem a farkamnál kezdődik.
2021. máj. 9. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg vicces mennyire más mindenki. Nekem a golyó pl érzékeny így tabu. :D
2021. máj. 10. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A zacskómat én is csak nyalni engedem. :)
2021. máj. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!