Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a srác velem? Minden tini ilyen?
Van egy fiatal srác akivel összejárok. A környéken kb semmi kínálat így ő is fél órát utazik ha találkozunk. Kb 1 héten 1x talizunk. Bár szeptember óta a korona miatt volt kihagyás. A srác 2 éve jár hozzám. Szóval mindig bedurvul. Aztán rászolok és nem csinálja, de nem értem miért. Volt, hogy szopás közbe elkezdte dugni a torkom. Úgy löktem el magamtól. Egyszer adott 2 pofont vmi "ezaz köcsög" szöveg kíséretében. Tudja, hogy nem akarom a számba de kb rendszeresen eljátsza, hogy elfelejtette... Alapvetően ha nem dugna jól nem tűrném el de van hogy elélvezek attól hogy megdug. Szóval csak azért írtam körül, hogy értsétek a szitut.
Én 30 vagyok. A srác 20 éves. Rajtam kívül 1 pasival volt. Nekem nem ő az első. Csak kényelmes meg mellé megbízható is. Meg azért szexi is hisz gyúr. Rajta kívül 3 tinim volt régebben. És ez a dolog mindnél előjött, hogy nem tartotta be amit megbeszélünk.
Szóval főleg fiatalok válasza érdekelne. Ha megbeszélünk valamit akkor miért nem tartjátok be? Tehát miért kell durvulni? Miért élveztek a másik szájába ha nem akarja?
Figyelj szerintem bármennyire kényelmes ez így nektek ez egy nagyon mérgező kapcsolat... És igen nem csak a párkapcsolatok, hanem a szexkapcsolatok is lehetnek mérgezőek amiatt, hogy a másik fél olyat csinál, amit te nem szeretnél.
Szerintem nem mindenki ilyen, legalábbis én tini létemre tiszteletbe tartanám a másik felet azzal, hogy nem durvulok be, vagy nem csinálok olyat, ami neki szarul esne.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy keress mást! Hidd el van még más srác is ebből az országból, aki benne lenne egy ilyen kapcsolatba mindenféle durvulás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!