Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretném kipróbálni fiúval....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni fiúval. Hogyan kezdjek neki? 23/F

Figyelt kérdés

Sosem voltam még fiúval, régebben még homofób is voltam, aztán simán csak "undorodtam" ettől a témától, de közben végig éreztem, hogy ez nem valódi undor, inkább csak tagadása annak, hogy a srácok is érdekelnek. Nemrég beláttam, hogy értelmetlen ilyen hazugságok közt élni, és legkönnyebb választ úgy kapok erre a kérdésre (hogy vonzanak-e a srácok, és ha igen, mennyire), ha kipróbálom valakivel.

Viszont nagyon bátortalan vagyok, nem szívesen szexelnék így elsőre. Hol találhatnék olyan srácot, aki van annyira megértő, hogy hajlandó segíteni egy ilyen kísérletezésben?

2021. máj. 7. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Bárhol. Itt is kapsz majd egy rakat privátot.

Fő, hogy előtte jól megismerd az illetőt, ne érjen durva meglepetés.

Legjobb lenne egy ismerőssel.

2021. máj. 7. 20:19
 2/11 A kérdező kommentje:
A lakótársam (aki egyben haverom is) szinte biztos vagyok benne, hogy biszex, csak ő sem igazán vallja be magának. Szoktam rajta gondolkodni, hogy lehetne rávenni, de félek, hogy nagyon rosszul és kínosan is elsülhetne. Más meleg/bi ismerősöm nem nagyon van.
2021. máj. 7. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér. Valahogy úgy kell, hogy elutasítás esetén el lehessen ütni azzal, hogy csak szórakoztál.
2021. máj. 7. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben első körben vele próbálkoznek. Hasonló szituban vagyok amúgy, mint te, de valahogy mindig azt képzeltem el, hogy úgy sokkal könnyebb , ha az első fiú a haverom/barátom lenne, mert már adott a bizalom az ő esetében
2021. máj. 7. 20:26
 5/11 A kérdező kommentje:
A bizalom oké, de egyszerűen iszonyat bátortalan vagyok. El nem tudom mondani, mennyire. :D
2021. máj. 7. 20:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Most ahogy ezt írom is kalapál a szívem, annyira félek és izgulok már csak a gondolatától is, hogy bepróbálkozom nála.
2021. máj. 7. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon kicsi alkohol oldhatja az aggódást.
2021. máj. 7. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
kóstoljátok meg egymás rudiját , szerintem felszabadultak lesztek utána
2021. máj. 7. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is nehezen tudtam/tudomom elképzelni olyan valakivel, akit már régóta ismerek és sosem került elő a ffiak közötti szex. Nekem bevált, hogy olyan valakit kerestem, aki hasonlóra vágyik, mint én. Így nem volt az a rizikó, hogy és mi van, ha valamit félreértettem az ismerősről? Így persze tovább tart, mert nekem sem menne vadidegennel. (Ha nem minden oké, akkor az amúgy is stresszes első helyzet akár eredménytelenné is válhat.) Hosszas netes ismeretség után találkoztunk először. Ekkor már ismertük egymást a sok netes beszélgetésből és sokszor camon ki is próbáltuk egymás látványát, a camszexet. Azóta is együtt vagyunk.
2021. máj. 8. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9. ez ritka szerencse! Sokáig!
2021. máj. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!