Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már szexelt körülmetélt fiúval, ők lassabban sülnek el?
Nem a makktól, vagy f*sztól mész el 1-es. Ez csak a prosztatától függ. Ha kellően van izgatva, akkor elmegy az illető. Ha nem, akkor nem. F*szrántásnál is a prosztatád izgatod, nem a "farkad". Ezek tévhitek. Ha nem lenne farkunk, akkor is éreznénk ugyanazt a kellemes érzést, mert az orgazmus érzet az a prosztatában történik, nem pedig a farokban.
Szóval semmi köze ahhoz, hogy körülmetélt, vagy sem. Mentálisan is ott kell egyébként lenni. Az ugyanannyira fontos. Nyugodtnak lenni, nem ráfeszülni és élvezni a jelen helyzetet.
Ti nem jártatok biológia órára, vagy mi? :D Ezt egy középiskolás is tudja, vagy legalábbis nekünk már akkor megtanították. Nem értem a lepontozást, de ti tudjátok. Ha már homik vagytok, akkor szerintem az a minimum, hogy tisztában vagytok a saját anatómiátokkal, ha már úgy is az jön be. Amikor benyomja valaki az álló farkát, akkor is van egy kellemes érzés, gondolom mindenki tudja, hogy mire gondolok. Akkor is a prosztatát nyomjátok. Mert ott van a prosztata...
"A prosztata termeli és tárolja az enyhén lúgos kémhatású (7,29 pH-értékű) prosztataváladékot, mely az ejakuláció során távozó ondónak kb. 20%-át adja. A prosztata váladéka elősegíti a hímivarsejtek (spermium) mozgását, emellett a lúgos kémhatású áttetsző színű váladék segít semlegesíteni a női hüvely savas kémhatású közegét, ezzel biztosítja a hímivarsejtek (spermiumok) életképességét. A prosztata simaizomzata szerepet játszik az ejakuláció alatt távozó ondó kilövellésében. A prosztata felszínét borító idegvégződések a prosztata összehúzódása alatt bekövetkező stimulációja hozzájárul az ejakulációt kísérő kéjérzethez (orgazmus). A herék műtéti eltávolítását (orchiectomia) követően a szexuális vágy mértékének lecsökkenése ellenére a prosztata változatlanul működőképes marad. Orgazmus esetén ugyanúgy elzárja a húgycsövet, azonban csak a maga által termelt váladékot lövelli ki magából, aminek a szaga kevésbé markáns és színe átlátszó."
"Volt aki 2 perc után elsült és volt aki 1 óra múlva is alig tudott elmenni annyira érzéketlen volt a makkja. Szerintem ez az adott személytől függ."
A makk nem befolyásolja az orgazmust. Nem azért sült el lassabban, mert érzéketlen a makkja. Remélem, hogy innentől kezdve érthető, amit írtam. Nem én nem tudok értelmezni egy mondatot, hanem ezek szerint e. Teljesen mindegy, hogy sértődésből és hisztiből megy a lepontozás. Ki, mint vet, úgy arat. Az, hogy valaki tanulatlan, az az ő szegénységi bizonyítványa. 1 másodpercbe kerül beírni a google-be, hogy orgazmus, és máris felvilágosult leszel. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!