Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első passzív együttlétem, SOS!?
Nahát, meglepődtem, hogy valaki ajánlja a korábbi leírásomat. Ez most jól esett :)
Feltételezve, hogy a partnered egy értelmes és megértő srác, aki tényleg odafigyel rád és fontos, hogy élvezd is az együttlétet, nem fogja a farkával egyből berúgni az ajtót.
Sőt, én azt mondanám, hogy első alkalommal - főleg, ha még előtte senki sem izgatta a popsidat - ne is dugja beléd a farkát. Az a legfontosabb, hogy olyannyira élvezd az első alkalmat és ezzel egy olyan pozitív emlékként maradjon meg benned, hogy te magad kívánd a folytatást. Érd be egy, de nagyon maximum két ujjával.
És akkor a technikai részletek az előkészülethez:
1) Feltételezvén, hogy csak egy menetről lesz szó, elég lesz a gyors beöntés közvetlenül a szex előtt; nem kell mélyet csinálni. Azt az említett linken leírtam, hogy milyen eszközök kellenek hozzá és hogyan érdemes csinálni a tapasztalataim alapján. A lényeg, hogy a végbél utolsó szakasza tiszta legyen.
2) A te tested, te döntöd el, kinek engeded meg azt, hogy játsszon vele! De egyben a te felelősséged is, hogy vigyázz rá - óvszer mindig legyen nálad, és mindig használjátok is! Ha csak ujjazásról lesz szó, kipróbálhatjátok a gyógyszertárban kapható, maximum 100 Ft/pár áron kapható latex orvosi kesztyűt is.
3) Hasonlóan az óvszerhez a síkosító is kötelező! Jó a sima vízbázisú síkosító is, de lehet kapni kifejezetten anális használatra szánt szilikon alapú síkosítót is, ami tartósabb (de nem használható együtt a gyógyszertári gumikesztyűvel).
4) Baleset anális játszadozás során bármikor történhet. Lehet kapni szexshopban PVC lepedőt, amit az ágyra teríthetsz, de ha csak egy sima törölközőt teszel magad alá, az is jó. A lényeg az, hogy biztonságban érezd magad és ne aggódj azon, hogy valami rosszul sül el. Fontos, hogy nyugodt és ellazult legyél. Ha értelmes sráccal hozott össze a sors, ő is tudja ezt, szóval ha lesz is valami, ne szégyelld magad miatta!
Végül pedig az én javaslataim:
- Ez a játék az élvezetről szól, nem a fájdalomról. Ha fáj vagy kellemetlen, akkor álljatok le a próbálkozással. Tartsatok kis szünetet, izgasson fel jobban, majd tegyetek még egy kísérletet.
- Teremtsetek meg mindent ahhoz, hogy ellazultnak és nyugodtnak érezd magad! Fontos a környezet, a hőmérséklet, a fények, az illatok. És ahogy fentebb is írtam, tégy meg mindent azért, hogy ne kelljen attól aggódnod, hogy baleset történik!
- Első alkalommal az a fontos, hogy azt elérje a partnered, hogy vágyj a folytatásra és te magad akard a következő alkalmat. Mint mondtam, elsőre egy vagy nagyon maximum két ujj elég. Dugja beléd és csak izgassa a farkadat. Próbáld meg az ujját nem megszorítani. Később elkezdhet az ujjával masszírozni belül. Aztán ki lehet próbálni, hogy milyen érzés az, amikor finoman és lassan ki-be mozgatja az ujjait. És ennyi szerintem elsőre elég.
- Esetleg, ha kísérletező kedvedben vagy, ajánlom, hogy ezeket az intim játékokat szerezd be és próbáljátok ki:
Nagyon jól megfűszerezi az első alkalmat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!