Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ha lefeküdhetnétek bármelyik hírességgel, ki(ke)t választanátok?
"Ja, ő nagyon jó. Cameron is a Shamelessből, de csak az első két évados, fiatal énje tetszett."
Nekem pont akkor tetszett mikor már izmosabb volt:)
Én nem szeretnék lefeküdni, mert nem stílusom, viszont párnak nagyon szeretném vagy Sors Tamást, akihez testileg-lelkileg vonzódom, vagy Molnár Áront, aki nagyon tetszik amikor szakállas, vagy Váczi Viktor MÁV inform szóvívőt, akinek nagyon-nagyon aranyos a mosolya, és ha látom videón, nem tudok nem visszamosolyogni rá :)
És szexuálisan nagyon vonz még Pogátsa Zoltán is az utóbbi időben, a laza férfiasságával, és a kémiájával, ami olyan erős hatással van rám, hogy valahogy még a képernyőn is átjön.
Sajnos mind hetero, de az életben is mindig hetero srácok tetszettek csak eddig, pedig már harmincas vagyok.
Miért pontoztatok le?
Rossz választ adtam? Nem a Freddie Mercuryval szexelnék???
Én azt hittem. (3-as)
James Bourne (amikor még 20 éves volt)
Nick Robinson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!