Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farok szagott árasztó szájjal rendelkező sráchoz volt « szerencsétek"?
Figyelt kérdés
Már volt több ilyen is. Megjöna srác de smár közbe olyan szagot éreztem mintha farok szag lenne. Vagy mint egy-egy esetben amikor szopás után « büdi » a farkad. Mert vannak olyan srácok akinek a nyálától jellegzetes szag alakul ki. Ismerutek ezt a szagot? Na most olyan sráccal taliztatok akinek a szája alapba ikyen szagú? Vagy ezt csak én raktam össze de másnak nem ugrott be a két szag hasonlósága? Engem amúgy taszít az ilyen szag.2021. máj. 4. 23:39
1/5 anonim válasza:
Vagy ennyire igénytelen, és randi előtt nem most fogat, vagy pedig egy másik sráctól jött éppen.
Én mindkét esetben kitessékelném az illetőt.
Bár szerintem inkább a B változat, a szájnak alapból nincsen ilyen szaga.
2/5 anonim válasza:
Hát engem a szájszagok is taszítanak. Mármint belefér minimálisan, de elég összkép romboló szerintem. Én nagyon figyelek a szájhigéniámra. Amúgy esetleg a g*ci szagot érezném más szájából, nem a f*szt. Amúgy nem volt rá "szerencsém", de nem is alkalmizom.
4/5 anonim válasza:
Ez amúgy tényleg megvan hogy van aki ha szop büdös lesz a farkam másnál meg nem.
5/5 anonim válasza:
Még történt nem is egyszer.
Szórakozóhely
"Tudod 5perce a farkam járt ott ahol most a te nyelved"
Heteró környezetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!