Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan biszex férfival, akinek felesége/barátnője, esetleg gyerekei is vannak?
Feltételezve, hogy ezt biztosan tudjátok róla, belemennétek?
Elsősorban melegek válaszát várom, de nyugodtan írhatnak szintén biszex férfiak is.
Nálam is bepróbálkozott nem egy ilyen pasi, de amint megtudtam, hogy rajtam kívül más is van a képben, egyből elutasítottam.
(Igen, ma már muszáj rákérdezni :D)
De beszélgettem velük és többen is azt felelték, hogy a feleségük nem adja meg otthon azt a szeretetet, szenvedélyt, amire vágynak. Tehát megértem, hogy ilyenkor nem csak ők a hibásak.
De biztos, hogy ebben az esetben a megcsalás a megoldás? Nem egyszerűbb lenne elmondani a párodnak, hogy neked többre van igényed? Ha valóban szeret, akkor valamit ki fogtok találni közösen. Ha pedig neked/nektek ez még így sem jó, akkor miért maradnátok együtt, és hazudoznátok a másiknak?
Nekem a haverom a szomszédjának a nevelt fiával apoltatja magát.
Mondjuk elvált de van gyereke aki néha nála van.
Ő nyiltan biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!