Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Népligetben tényleg meleg tini prostik szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak legenda?2021. máj. 2. 08:07
2/10 anonim válasza:
Tényleg inkább ne menj arra.
De egy simán arra járó embernek se garancia arra járni,főleg szürkület után.
3/10 anonim válasza:
El ne higgyétek már ezeket. Itt lakom a környéken, soha nem láttam még semmi ilyesmit. Sok család jár ide a gyerekekkel is.
4/10 anonim válasza:
Egyszer amikor éjfél körül kísértem egyik barátnőmet azon a környéken, épp akkor igazoltattak a rendőrök egy transzvesztita prostituáltat. Nem tudom mi jelenik meg a fejedben ha meghallod a tinifiú szót, de ha nem a lecsúszott, hiányos fogazatú, kifestett romák, akkor szerintem nem fogsz örülni az ottani ajánlatoknak. Útszéli prostinak csak a legszegényebbek és a legelkeseredettebbek állnak, vagy azok akiket kényszerítenek.
6/10 anonim válasza:
#5 De aki nem a nyomorba születik nulla háttérrel, azt nem olyan könnyű kényszeríteni.
8/10 anonim válasza:
Rengeteg a drogos, nem az alkalmi fajta.., olyan alakok járkálnak, hogy már ránézésre is a frász kerülget.
Amikor a diszkó még működött sok meleg pár bújt össze a Népligetben, voltak fiatal fiú prostik is, ahogy bezárt a helyüket a kétes alakok teljesen átvették.
9/10 anonim válasza:
3/8 anonim ***** válasza
Csak jelezném hogy nem a Városliget ről beszélünk.
Gyerekes családot én még az életben nem láttam arra sétálgatni.
Nappal se,de este meg a 35 év alatt ahányszor arra jártam.
Viszont már volt amikor igyekeznem kellett,hogy ne érjen kellemetlenség.
10/10 anonim válasza:
Kizárt, sokszor megyek arra, de tinik csak a fradiba járnak sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!