Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intézetben tényleg gyakran egymást zaklatják vagy kényszerítik a srácok szexre a társaik?
Azta micsoda fröcsögő rosszindulat van bennetek. Fura nem? Mert nekem az. Semmi rosszat nem írtam, ti mégis megvádoltatok egy csomó dologgal.
1. Lepontozás
Senkit nem pontozok nem is használom a pontozást, de van vki aki kb minden kérdésnél leponotoz. Szánalmas ahogy az is, hogy ezt rám fogod.
2. Perverzkedni akarok
Hol és mi utalt erre? Mi a pervezkedés? Kikérem magamnak.
3. 5 hónap alatt 30 ilyen kérdésem már
Hát mivel 2 ilyen kérdésem valóban volt de decemberben és szeptemberben és azok nem is pont erről szóltak hanem a TV riportról ami az RTL-en volt, és
még valamiről, így most rákerestem.
Nézd:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=int%C3%A9ze..
Ajánlom a találatokat és nyisd meg mikor születtek. A te hazugságoddal ellentétben NEM 5 hónapon belül. Szóval mielőtt valami vádat fogalmazol meg legyél olyan kedves azért légy alapos. Mert ez olyan mint a politikai mocskolódás, hogy ráfogsz valamit a másikra de nem lényeg igaz-e elég volt a vád, hogy azt gondolják.
4. Ismerkedő kérdés
"Egy jó tanács.
Felejsd el ezeket a kerdéseket.
Vagy tedd fel az ismerkedős részére."
Ismerkedős kérdésekhez. Kezdjük ott, hogy ilyen nincs is a meleg témában.
Aztán folytassuk azzal, hogy alapvetően nem célom ismerkedni. Leírtam mi érdekel és azt hogy sajnálom őket de nem a zaklatás miatt. Hanem azért mert mikor 19 évesen kikerül az ellátó rendszerből akkor onnan senkire nem számíthat mert nincsenek rokonok... És ennek a gondolatomnak se adtam hangot a kérdésben csak az egyik válaszban miután ment itt a rosszindulatú sárdobálás a részetekről.
Szóval esetleg mielőtt a vádaskodásba belekezdenétek a jövőben előtte picit gondolkozzatok. Lehet ti olyan emberek vagytok akik mindenhol az aljas dolgokat végzitek és emiatt el se tudjátok képzelni, hogy van aki nem ilyen. Azonban hidd el 100x jobb jó embernek lenni, mint olyannak amilyenek ti vagytok. Ha persze tévedek bocsánat. Én csak a tetteitek alapján ítélek, nem pedig hozzátok képzelem a dolgokat. Ti pedig minden alap nélkül feltételeztek a másikról dolgokat, ami szerintem nagyon gáz. A korom pedig nem gondolom, hogy mérvadó. Hisz ahogy írtátok nem ismerkedő kérdés. Másban meg szerintem nem számít. Vagy egy 25 éves és egy 51 éves talán más agyi szinten van? Szerintem nem. Max bölcsebb az idősebb és többet tapasztalt. De ez se garantált. Hát ennyivel szólnék hozzá a kedves jóindulattal fűszerezett megjegyzéseitekhez.
Kívánom, hogy váljatok jobb emberré!
Én voltam és semmi ilyen nem volt ez nem börtön hanem egy állam által nyújtott szolgáltatás ahol megpróbálnak segíteni a fiataloknak
Az más kérdés hogy 12en egy házban nem a legjobb de mondhatni egy kis család
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!