Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek értelmes, gazdag, budapesti elit meleg fiatalok?
Figyelt kérdés
Akik 30 alattiak, öltönybe járkálnak az utcán, tiszta vezető elit felfogásuk van, és úgymond semmi "b.zis" nincs rajtuk, teniszeznek, jó étteremben ebédelnek, minden évben járnak szigetre, stb? Tudom hogy a felső rétegnél kell a legjobban titkolni, de pl Londonba sok ilyet láttam társkeresőn.2021. ápr. 27. 20:46
11/18 anonim válasza:
Netto 300k... neha 298k neha 310 mikor hogy
12/18 anonim válasza:
És mennyivel vagy bejelentve? :)
13/18 A kérdező kommentje:
"Mit értesz „tiszta vezető elit felfogás” alatt?"
Picit úgymond sznobnak mondanám, de nem az a lenéző fajta.
Magyarorszagon valóban csak az tud fiatalon iden tartozni, aki bele születik.
Budán a sok drága villában, házban felnövő meleg fiatalokat ismertek? Vagy nagyon titkolják magukat?
2021. ápr. 27. 22:50
14/18 anonim válasza:
Szerintem Ungár Péter ilyen (bár ő hamarosan betölti a 30-at). II. kerületi luxuskéróban nőtt fel, jelenleg is ott él.
16/18 anonim válasza:
Nem tudom kinek kellene ilyen. Nekem a hátamon feláll a szőr az ilyen yuppiektól.
17/18 anonim válasza:
Brutto 298k de azt megkapom nettoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!