Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Volt már úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Volt már úgy, hogy egy nő megcsókolt titeket?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 09:22
 1/3 A kérdező kommentje:
És ha igen, akkor hogy viseltétek el?
2021. ápr. 25. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Egy barátnőm nem tudta rólam, hogy meleg vagyok, és azt hitte, romantikusan közeledek hozzá.

Megcsókolt. Óvatosan eltoltam magamtól, és tisztáztam vele a helyzetet. Kínos volt, de túlléptünk rajta és még mindig barátok vagyunk.

2021. ápr. 25. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy olyan barátnőm még gimis koromban, aki tudta hogy a fiúkra bukom és úgy is bepróbálkozott. Akkoriban még nagyon kevesen tudták, és előtte kipróbáltam lányokkal is, de addigra már tisztázódott, hogy lányok nem.

Nem éreztem gáznak, egy aprót hátrébb léptem és mondtam neki nevetve, hogy még mindig nem.

Nem volt kellemetlen utána a kapcsolatunk. Később elmondta, hogy belém volt akkor zúgva, és rossz volt neki látni, hogy más lányokkal meg volt ez az, ezért meg akarta próbálni. Azóta is barátok vagyunk, egy meg már vagy huh 8-9 éve történt.

2021. ápr. 25. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!