Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni magyar meleg hírességeket, celebeket?
Férfiak érdekelnének csak, nők nem.
Ja és ne írjatok kamut, akiről gyanítjátok, hanem olyanokat akik beismerték már, hogy melegek. Köszi előre is.
Ebből legalább 2 transz amit írtál, de olyan nincs aki férfias meg jól néz is ki? Pl valamilyen insta sztár? A fiatalság hátha tudja. Bár én is fiatal vagyok, csak nem szoktam instán vagy tiktokon lógni, de hátha valaki ír onnan.
De amúgy írhattok bárkit, nem kikötés hogy jól nézzen ki, csak hátha van aki jól is néz ki. :)
Tudom ki(k)ről van szó, pár adást néztem abból a húgyból, de nem igazán jönnek be őszintén szólva ezek a Vv fazonok. :)
Az Ungár Péter nem rossz pasi azért. Valaki tud még? Esetleg olyanokat akiknek instán van sok fotójuk? De név is elég.
Komolyan nem nehéz rákeresni hogy "magyar meleg influencerek" a googleban, ott kiad párat.
Ő elég férfias.
https://www.youtube.com/channel/UC6vbTFrhEt9Y0e2UgYXjEdA
Meg ő is aranyos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!