Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ért már benneteket hátrány a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ért már benneteket hátrány a munkahelyeteken/ egyetemen, pusztán amiatt, mert a fiúkat szeretitek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mik voltak ezek?

2021. ápr. 14. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem reklámozom, szóval nem. Magánügyem, ami senkire nem tartozik, pláne nem egy munkahelyen, ahova dolgozni, vagy egy iskolában, ahova tanulni járok... Egyébként normális embert nem nagyon érdekli sem a munkahelyen, sem az iskolában egy olyan tulajdonság (még ha tudomást is szerez róla), ami az emberi minőségen, munkamorálon, tanuláson, képességeken nem változtat. Rólam senki nem mondaná meg, hogy az vagyok (közvetlen környezetemben is csak hárman tudják, mert nem vagyok a reklámozás híve), és ez így nem is veszélyezteti azt, hogy valaki a viselkedésemre alapozva fúrjon, beszéljen ki a hátam mögött. De mint mondtam, HA valaki meg is tudja, és normális emberként viselkedik, akkor sem ér semmi hátrány a részéről, mert az után sem leszek más, mint akit megismert, felvett/alkalmaz/tanít stb. Én ezt nagyjából olyan tulajdonságként kezelem a másokkal való megosztással kapcsolatban is, mint pl az ágyneműm színét. Egyrészt magánügy, másrészt senkit sem érdekel (normális esetben nem kellene), harmadrészt abszolút mindegy, hiszen ez az én emberi minőségemen, képességeimen nem változtat, és egészséges gondolkodással normálisan lehet kezelni, legyen az bármilyen is.
2021. ápr. 15. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#9-hez tenném hozzá, hogy én is így vagyok, alaposan kiismerem, hogy egy adott illetőnek milyen a hozzáállása a témához. Alapvetően is kerülöm az ilyesfajta konfrontálódást, illetve nem nehéz velem jóban lenni (jó hallgatóközönség vagyok fapofa mögött). Rengeteg homofób van a környezetemben, akiknek nyilván nem mondanám el a saját magam és az ő testi épségük, illetve az anyagi károk elkerülése érdekében. :D Ennek ellenére megértő és szimpatizáló fejjel hallgatok végig a társaságukban minden, a melegeket haláltáborba küldeni kívánó többórás beszélgetést is, miközben magamban elemzem a szociális frusztráció jeleit ezeken az embereken. Jó pszichológiai tanulmány, és türelemfejlesztő tréning tud lenni az ilyen beszélgetés, amiben (sok más témához hasonlóan) néma megfigyelőként veszek részt. XD

Előző voltam.

2021. ápr. 15. 23:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Minden elismerésem, én biztos nem tudnám a sokadik szidalmazast is ilyen nyugodtan végighallgatni.

Normális embert tényleg nem érdekel ez, de hát itt is látható, hogy sajnos még mindig van, ahol ez igenis számít

2021. ápr. 16. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!