Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már benneteket hátrány a munkahelyeteken/ egyetemen, pusztán amiatt, mert a fiúkat szeretitek?
#9-hez tenném hozzá, hogy én is így vagyok, alaposan kiismerem, hogy egy adott illetőnek milyen a hozzáállása a témához. Alapvetően is kerülöm az ilyesfajta konfrontálódást, illetve nem nehéz velem jóban lenni (jó hallgatóközönség vagyok fapofa mögött). Rengeteg homofób van a környezetemben, akiknek nyilván nem mondanám el a saját magam és az ő testi épségük, illetve az anyagi károk elkerülése érdekében. :D Ennek ellenére megértő és szimpatizáló fejjel hallgatok végig a társaságukban minden, a melegeket haláltáborba küldeni kívánó többórás beszélgetést is, miközben magamban elemzem a szociális frusztráció jeleit ezeken az embereken. Jó pszichológiai tanulmány, és türelemfejlesztő tréning tud lenni az ilyen beszélgetés, amiben (sok más témához hasonlóan) néma megfigyelőként veszek részt. XD
Előző voltam.
Minden elismerésem, én biztos nem tudnám a sokadik szidalmazast is ilyen nyugodtan végighallgatni.
Normális embert tényleg nem érdekel ez, de hát itt is látható, hogy sajnos még mindig van, ahol ez igenis számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!