Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen társkeresőt / szexpartn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresőt / szexpartnerkeresőt ajánlotok teljesen kezdőnek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Én is hasonlóan tanácstalan vagyok, kezdőként próbálnám ki fiúval. Grindr appot ajánlották már nekem, de még nem regisztráltam.
2021. ápr. 12. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
2021. ápr. 12. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Én a Google Play-es GayRomeoval találtam 2 szexpartnert. A többi app nem hozott számomra testi kontaktust.
2021. ápr. 13. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Jó szívvel egyiket sem. Nagyrészt kamus, vagy hitegető nagy része, aki másnapra felszívódik, vagy teljesen más, mint akit elképzeltél, pláne kezdőként.
2021. ápr. 13. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Sziasztok:)Én sem ajanlom azokat az oldalakat,itt sokkal értelmesebb srácok vannak Tessék írni :)
2021. ápr. 13. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
planetromeo.com
2021. ápr. 14. 05:29
 7/9 anonim válasza:
100%
Én fiú vagyok, Én is testi kapcsolatban vagyok érdekelt. Szeretem a hölgyeket, de most úgy érzem nem akarok elköteleződni. Tudom ez gonosznak tűnik, de amilyen nehéz világban élünk, elég csak a testiség. Még ha legbelül többre is vágyom. Oldalak appok nem túl jók. Talán egy kettő fizetős társkereső aki megengedheti magának, annak lehet talán sikere.
2021. ápr. 14. 15:33
 8/9 1Léna ***** válasza:
72%

Semmilyent.

Amig nem vagy tisztában önmagaddal. Amig nem fedezted fel saját belső értékeidet, egyediségedet, különleges személyiséged. Amíg nem fogadod el saját magad, a külső és belső adottságaiddal együtt, amíg nem szereted önmagad (de nem az önzőségig!) addig nem vagy alkalmas arra, hogy értékelni, szeretni tudj másokat. Ha csak a nemi vágyad kielégítésére törekszel, azzal saját magad leértékeled. Mintha azt mondanád, hogy engem úgy sem szeret senki. Addig a szex csak a nemi vágy kielégítése.

Amikor társat keresünk, akkor az énünk másik felét keressük. Azt aki kiegészít bennünnket akivel együtt ketten egy egésszé válhatunk. Akivel együtt minden nehézséget, együtt leküzdhetünk. A szex egy ilyen kapcsolatban a beteljesülés a két személy egybeolvadása.

Ezt a kapcsolatot meg sem közelíti, sőt mi több egy ilyen kapcsolat létrejöttét akadályozzák, a kizárólagossan szexuális vágyak kielégítését szolgáló kapcsolatok.

2021. ápr. 16. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
2021. ápr. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!