Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, az életben tényleg a 2. Kérdés, hogy aktív vagy passzív vagy?
Nagyon gyakran találkozni kb minden oldalon, hogy a szia után rögtön azt kérdezik, melyik oldalon állsz. Ez tényleg olyan fontos vagy csak jó tudni? Ha élőben ismerkedtek, akkor is szóba kerül ez, vagy akkor honnan tudjátok? Mi van azokkal, akiket az anális szex nem is vonz?
Erről nem sokat tudok,így kérem, hogy az okoskodók kíméljnek :D
Véleményem szerint ennél a kérdésnél is kétfelé osztódik a dolog:
1. Alkalmit keres.
2. Komoly kapcsolatot keres.
1.: Ha alkalmit keres az ember az első és számára legfontosabb kérdés várhatóan az,hogy a partner "melyik oldalon áll",hogy mi érdekli. Ezután a külső,belső és ha meg van az összhang mehet a buli.
2. Komoly kapcsolatot keresők körében szerintem ez a sorrend már máshogy alakul,sőt. Véleményem szerint egy komoly kapcsolatot kereső ember fejében az jár elsősorban, hogy keresi a nagy Ő-t. És aki a nagy Ő-t keresi annak a legfontosabb az,hogy találjon egy olyan srácot,akivel egy hullámhosszon vannak,akivel képes lenne egy egész életet leélni,s akinek képes lenne biztonságot és szeretet adni minden(várhatóan sok) nehézség ellenére.
Természetesen egy komoly kapcsolat része a szex is,éppen ezért ez is téma lesz,azonban véleményem szerint(legalább is nálam) első a szív,és aztán jön a test.
Dehát ahány ember,annyi szokás.(:
Ha valakivel a szex nem kizárt (akár komoly, akár alkalmi), szerintem fontos tudni a másik vágyait. Hosszútávon nem működik, ha két aktív v két passzív szeretné egymással élvezni a szexet. Én uni, a barátom aktív volt sokáig, de nagy örömömre egy év után egyszer csak kipróbálta a másik irányt is. Ma meg már figyelnem kell, h ne csak passzív legyen.
Persze a fizetős partnernek az a dolga, hogy te jól érezd magad, és azt mutassa, hogy ő is pont ezt szereti.
Többnyire hamar előkerül ez a téma mert nagyban befolyásolja hogy mennyire vagy kompatibilis a másik emberrel.
25/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!