Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Kuki jó érzés a s*ggben?
Figyelt kérdés
U.i nem vagyok homoszexuális, de érdekel2021. ápr. 8. 23:15
1/11 anonim válasza:
Ha jól csinálják, igen. az ujjaddal kiprobalhatod, attol meg nem leszel meleg.
2/11 anonim válasza:
Attól függ milyen farok, milyen a feneked és mennyire vagy kitágítva.
De alapvetően igen, jó érzés.
Ha kíváncsi vagy, sikosítóval és valamilyen biztonságos segédeszközzel (akár egyszerűen ujjal is) ki tudod próbálni otthon magadnak, milyen az anális izgatás. Hidd el, ettől nem leszel homoszexuális, ellenben egy kicsit jobban megismered a tested. Lehet nem is fogod élvezni.
3/11 anonim válasza:
Jó lenne, csak ne lenne előesett, kizáródott belső aranyerem.
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg jó, mert ezért csinálják sokan. Én még nem próbáltam, de már gondoltam rá, hogy kéne.
5/11 anonim válasza:
Jó érzés amennyiben odafigyel rád az aktív fél. :)
6/11 anonim válasza:
Nagyon is jó érzés. Érdemes kipróbálni.
7/11 anonim válasza:
igen különben nem csinálnák sokan
8/11 anonim válasza:
Igen én egy erre a célra egy fadarabot készítettem...
9/11 anonim válasza:
Én a kuki szoktam lenni és a kuki a seggben olyan érzés, mint a kuki a puniban.
10/11 anonim válasza:
Legjobb érzés az aranyeres popsiban, ahogy a duzzadt csomónál a cégnél környékén stimulálja.
Ja, meg teherbe sem lehet esni. Szeretem ha a bélsaramra élveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!