Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szexi, vagy inkább visszataszító, ha egy sportos 20 éves srácnak nagy lógó heréi vannak?
Figyelt kérdés
Esetleg van itt más is akinek nagyok a heréi? Hogy viszonyul hozzá?2021. ápr. 8. 19:48
11/22 anonim válasza:
néha nagyon kellemetlen. Meg zavar ha nézik
13/22 anonim válasza:
Nekem átlagosak, viszont imádom, ha a partnernek himbálóznak 😋 Szeretem a számmal kényeztetni őket, és izgatnak a srác nyögései, amiket akkor kiad.
14/22 budaiz válasza:
Izgatónak tartom a lógos herét. Nekem tetszik.
15/22 anonim válasza:
Nekem is logós és nem zavar sőt szeretem ha el vannak vele eddig tetszett akivel voltam, csak jó lenne ha lenne már megint valaki. 32/A
16/22 anonim válasza:
Szívesen megnézném heréidet, akár képen is!
Elküldöd? Lécci!
17/22 anonim válasza:
Szerintem szexi, én imádom az ilyeneket!
18/22 anonim válasza:
Szerintem szexi ! De,számomra a belső az első ! :)
19/22 anonim válasza:
Vizuális látványként is izgato.
20/22 anonim válasza:
A lógás sokszor függ attól, hogy milyen hőmérséklettel van körbevéve...
Ugyanis a heréknek a természetes hőfok a testhőmérséklet alatt van.
Persze, attól még lehet neked a herezacskód öblösebb, mint általában!
És nem visszataszító! Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!