Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartnert keresők! Max hány találkozót várnátok a szexszel?
A partner hosszabb kapcsolatot keres. Már megvolt két randi, de a szex helyett csak fogdosás, simogatás volt.
Még hány randira mennétek vele, hogy sikerüljön?
(Én vagyok a másik fél, és gyanítom hogy a partner csak szexre hajt, de nem tudom mennyi váratás után derülne ki biztosra)
Nagyvárosban, szóval ahol más partner is könnyű találni.
Nem beszéltétek meg, hogy ki mit keres ?
Alkalminál már első találkozásnál szokás, és utána meg többet nem találkozunk.
Kapcsolatnál meg változó. Szerintem érdemes megbeszélni, hogy ki mit keres, így elkerülitek a kínos következményeket. Jobb tisztázni az elején.
Mindketten párkapcsolatot beszéltünk.
De lehet, hogy ő hazudott. Ezért kérdezem.
Ezzel az a baj, hogy nyilván aki tisztán játszik és alkalmit akar, akkor első max második alkalommal van is szex.
Azt mondod, lehet hazudott, akkor ki is várhatja a dolgot. Ha nem akarsz kockáztatni, és nem akarsz lefeküdni vele, mert bizonytalan van a szándékaival kapcsolatban, akkor húzd addig amíg okésnak nem érzed a dolgot.
Véleményem szerint egy érett férfi tudja,hogy mit akar.
Tehát ha alkalmira játszik,akkor már az első/második alkalommal megtörténik az első szex,míg ha komoly kapcsolatot keres akkor ez várat magával azért. (:
Legalábbis nálam így lenne a normális. :P
/22/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!