Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy szántátok rá a párkeresés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szántátok rá a párkeresésre magatokat?

Figyelt kérdés
Bármennyire is szeretnék valakit találni, egyszerűen félek regisztrálni társkereső oldalra a valós nevemmel és képeket feltölteni. Itt gyakorin is írtak páran, akik pl. Facebookon akartak dumálni. Nem tudom az olyan személyes... hogy valakit akit nem is ismerek felvegyek ott. Félek attól, hogy visszaélnének vele, hogy kiderülne. Bár saját magamat el tudom fogadni, nem vágyom arra, hogy másokkal megosszam a szexuális orientációmat. És persze a visszautasítástól is félek.

2021. ápr. 3. 02:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki kiteregetné a szennyesed, egyből adódna a kérdés, hogy ő mégis miért ennyire tájékozott arról, hogy mi folyik a meleg társkeresőkön? Saját magát is lebuktatná. Szóval ez a veszély szerintem kilőve. Legrosszabb esetben lesz egy közös titkotok, amivel sakkban tartjátok egymást. (De még ennek is csak lottóötösnyi esélye van. 99,99999%, hogy semmiféle negatív következménye nem lesz a regisztrációdnak.

Szerintem manapság a facebook miatt sem kell aggódni. Az emberek nagy része csak a messenger miatt van fent. Kíváncsiskodásra már az instát használják. (A facebook inkább 5-10 évvel ezelőtt volt gáz ebből a szempontból.)

A visszautasítás része a legnehezebb, azt én sem tudom megfelelően kezelni. Mondjuk én már felhagytam a társkereséssel. Voltak nagyon durván negatív élményeim.

2021. ápr. 3. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell a saját kevéssel profilt létrehozni. Simán megadható kamu név is, mint pl holdfény, harmatos fű, shadow stb. Amit csak akarsz

Facebookon akkor beszélek valakivel, hogyha már van szimpátia, és úgy néz ki, hogy randi lesz a dologból.

2021. ápr. 3. 05:14
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Eddig négy párkapcsolatom volt,de ebből hármat az élet hozott .

A negyedik, amelyik Rómeós ismerkedéssel és pár nap után,vakrandis találkozással kezdődött, az volt a legszebb és a leghosszabb.Persze, már ennek is vége, ugyan mi is lehetett volna más a kifejlet,hiszen a kitartás és a hűség ma már nem nagy divat.

De tényleg nehéz élőben ismerkedni,főleg annak, aki nem jár tipikus meleg helyekre,szaunába,bárokba, stb. Aki nem reklámozza magát, akiről nem is sejteni. Viszont a kapcsolat,és itt nem a szex részére gondolok,mindenkiben megfogalmazódik,még ha nem is beszél róla, vagy magának sem vallja be. Nagyon jó dolog, ha van akivel közös célok vannak, ha van,aki szeret és viszont. Ha van,aki vigasztal,és van aki az örömben is osztozik. Erre szerintem mindenkinek lelkileg igénye van, max elnyomja magában, vagy nem teheti meg,hogy valami objektív ok miatt ismerkedjen.

Képes társkereső pedig eleve zsákbacica,mert egyáltalán nem biztos, hogy a másik úgy néz ki,mint a képen.És fordítva is igaz.

Elutasítás annyira vele jár a társkeresőzéssel,mint Hófehérke a hét törpével, ezen nem is kell csodálkozni. Bár az a legkorrektebb, ha az,akinek a másik nem jön be, megmondja és nem hiteget, vagy ghostingol.

A biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság.

Itt a GYK -n is vannak nagyon értelmes és szimpatikus emberek, de ki kell fogni. Még tavaly nyáron, egy válasza alapján ráírtam egy srácra és jó pár emailváltás után, vakrandin találkoztunk.Mindketten nagyon jól érzetuk magunkat, közel tíz órát töltöttem vele, kisebb kirándulás,sok beszélgetés és nagyon jó volt Őt megölelni, amit őszintén viszonzott. Még két ilyen találkozás volt, és őszintén megmondva, nagyon el tudtam volna vele képzelni a folytatást.

De a negyedik találkozáson,egy bő négy órás beszélgetés után megmondta,hogy nem tud elköteleződni, és másnak hagyja meg a lehetőséget, hogy a párom legyen. Ilyen kulturáltan, emberileg is korrekten közölte,amit azért nem volt olyan jó hallgatni,de megértettem. Még párszor írogattam vele, tudom, mert írta, hogy magában van, mert nem tud lekötődni.

Persze idővel ez biztosan változik majd, mert egy nagyon jóképű, nagyon kulturált srácról van szó, aki megérdemli,hogy legyen, aki szeresse.

A társkereső tényleg hasonlít a lottóhoz , csak annyiban nehezebb,hogy lehet, hogy még egy " kettes " találat sem jön össze sok év alatt. Van, akinek pedig elsőre bejön és boldog kapcsolatot építhet.

Lényeg, hogy aki komolyan gondolja,és időt és energiát szán rá, az azért szerintem biztosan megismerhet értelmes, szimpatikus embereket. Ha nem több, akkor egy jó beszélgetésre. Higgyétek el, ebben a mai rohanó,lélektelen világban már ez is nagy szó és értékelendő.

Sok sikert kívánok a kérdezőnek és minden keresgélőnek !

2021. ápr. 3. 06:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírsz üti magát.

Ha félsz kiadni magad egyszerüen nem lehet ismerkedni.

2021. ápr. 3. 06:47
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a sok csaló miatt azonnal találkozni kell és személyesen dönteni, nem pedig fotó meg csetelés alapján.
2021. ápr. 3. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen a párkeresős oldalak..hm..De itt a gyiken is lehet am ismerkedni:D meg írni:)
2021. ápr. 3. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt dumáltunk hetekig,aztán mail csere,ott kép csere,aztán személyes.

Nem nagy cucc. Társkeresővel is sikerült,ott is ez volt a metodus. Arckép csak privat galériában nem public ha már dumálunk egy ideje akkor küldök.

Nem farokképpel ismerkedek,van kint 1,2merészebb,de semmi olyan. Kèrésre küldök defarkat is.

De arc csak hosszabb ismerkedés után megy.

Nevem pedig az ami, vezetéknév nem kell,lagalábbis én nem adtam,de nem is kérték.

2021. ápr. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!