Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 31. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Én egyetértek vele. Végig kell olvasni nem csak a cím alapján ítélkezni.
2021. márc. 31. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Wow, rájöttek arra, amire Alfred Kinsey majdnem 100 éve. Hurrá.

Egyébként a cím clickbait, adhattak volna normális címet is a cikknek. Ezért utálom a híroldalakat.

Bár rákattintva a hivatkozott eredeti cikkre nekem egészen mást dob ki, mint amit a magyar híroldal ír.

"Sexual arousal and masculinity-femininity of women"

2021. márc. 31. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
5%
A cím hazugság, innentől nem érdekes a cikk.
2021. márc. 31. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a következő a problémám a kísérlettel:

Szerintem egy maszturbáló férfi képétől egy férfi tudatalattija elsősorban arra asszociál, hogy milyen érzés, amikor ő maszturbál, nem pedig arra, hogy szexuálisan közösülne a képen látható férfival. Mégpedig azért, mert egy magát heteroszexuálisnak tartó ember agyában biztosan erősebb asszociáció a maszturbálás, amit rendszeresen csinál, mint a homoszexuális aktus, amit sohasem.

Szóval egy maszturbáló férfira néző, szexuális izgalomba jövő férfiról szerintem nem lehet objektívan eldönteni, hogy a szexuális izgalom a férfinak, vagy a maszturbációnak szól.

Hitelesebb lehetne a kísérlet, ha lezbikus, homo-, és heteroszexuális aktusokat mutató videókat is vetítettek volna az alanyoknak, nem csak maszturbációt.

Szerintem.

2021. márc. 31. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

Megszokott propagandacikk a 24.hu(hogó)-tól! Amúgy teljesen rájuk jellemző! Nem lepődnék meg, ha a többi "független" hírportál is leközölné ezt a témát!

Mondom ezt melegként!

2021. ápr. 1. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

5-ös, attól, hogy odaírod, hogy meleg vagy, ez a válasz semmivel sem lesz több, vagy relevánsabb.

Aki egx ilyen cikket propagandának nevez, az szinte biztosan nem meleg. Ha így akarod magad igazolni, akkor hajrá! De semmit sem ér...

2021. ápr. 1. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Ha százszor lepontoztok is, akkor is propaganda-cikknek tartom... Szerintem az LMBTQXYZ... által megrendelt "kutatás"... A cikk áltudományos "bizonyítékokkal" próbál érvelni, miközben "tudósokra" hivatkoznak!
2021. ápr. 1. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
És meg tudod magyarázni, hogy ez miért propaganda? Mit kifogásolsz benne?
2021. ápr. 1. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Az áltudományosság... Támogatva az LMBTQXYZ-lobby világméretű nyomulásával... Mi elvárjuk, hogy elfogadjanak minket, ami tulajdonképpen meg is történik, de nekünk ez nem elég, mindenkire szeretnénk ráerőltetni az ilyen primitív, áltudományos "kutatások" eredményét! És elvárjuk, hogy valóságnak vegye mindenki!

...és az ilyen erőszakos nyomulás csak árt a melegek megítélésének!!! Akárcsak a pride... Amivel nagyon sok meleg nem ért egyet, mert azt is provokációként szervezik az LMBTQXYZ bandák!

2021. ápr. 2. 03:06
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Melegként mondom, hogy totál elegem van ezekbol az lgbtxyanyampicsaja baromságokból. Ami a cikkben van egy rakás fos. Kinsey már rég publikálta ezt kb 100 éve. És ha megrohadnak se lesz igaz az, hogy nincs 100%-os hetero, vagy meleg, mert van, többek közt én. Ez provokáció.
2021. ápr. 2. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!