Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élő, működő INGYENES magyar meleg társkeresők, ahol jellemzően komoly kapcsolatot is keresők vannak, és értelmiségiek is?
10-es, köszönöm szépen a tippet. Hallottam már róla, de mi az a P, ez új.
Az a baj, hogy nekem nem lenne pofám meg bátorságom egy 23-24 évesnek írni, hiszen öregnek érzem már magamat ahhoz 33 évesen.
Pedig sajnos tényleg a fiatalok között vannak leginkább, akik még hisznek a szerelemben, és igazi párkapcsolatot, meg férjet szeretnének.
Harmincasok vannak ott?
Planetromeo
Hogy mondhatsz olyat, hogy 33 évesen öregnek érzed magad? Ezzel a hozzáállással nem leszel népszerű senkinél. Ekkor kezdődik a férfiak fénykora. Szedjél magadra egy kis önbizalmat.
Dehogy is kezdődik. :D Akár számtanilag, akár erőnlétben nézem, ilyenkorra a legtöbb férfi már jó eséllyel túl van az élete felén, vagy a közelében jár. :)
Amúgy meg a szerelem van, de azért alapesetben szerintem +/- 5 év korkülönbség, ami párkeresésnél ideális. A 10.
Nem akarok népszerű lenni, csak egyetlen ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!