Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted szexi a fehér öltönying egy pasin, farmerrak vagy öltönynadrággal, könyékig feltűrt ujjal, betűrt derékkal?
Figyelt kérdés
Ha igen, menjen hozzá nyakkendő is? :P2021. márc. 29. 16:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, és menjen hozzá nyakkendő is :P
Igen, nyakkendő nélkül
Nem szexi
20 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
*farmerral, bocs
2021. márc. 29. 16:11
2/8 anonim válasza:
Szexi, farmerhez viszont nem illik a nyakkendő szerintem
3/8 A kérdező kommentje:
Ha itt ennyi meleg pasi tudja, mitől döglik a légy, hogy lehet, hogy a társkeresőn mindenki pólós képeket tesz fel?
2021. márc. 29. 16:42
4/8 anonim válasza:
Nekem van fent elegánsabb képem is, de szerintem nem ezen múlik :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha a pasinak helyes arca, és szép teste van, akkor hordhat akár fűszoknyát is, a nyakában meg sárgaréz borsőrlőt :D
6/8 A kérdező kommentje:
#4 Hát nem tudom, én hosszútávú kapcsolatot, "férjet" szeretnék, és épp ezért, mivel holnapután nem cserélem le másra, fontos, hogy tetsszen többek között az öltözködése is, és ne legyen hiányérzetem miatta.
#5 értem, mire gondolsz ;) , és van benne valami, de csak látvány szinten. Azért párkereséskor volt már, hogy a számomra idegen stílusa miatt nem írtam rá valakire, aki testileg tetszett volna.
2021. márc. 29. 17:07
7/8 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel mit visel ha tetszik a srác akkor akármi van rajta tetszik ha meg nem tetszik a srác akkor félvért akármit akkor sem fog tetszeni.
8/8 anonim válasza:
Nem. Gazdag lenéző sznob hatása van. Ilyen körökben mozgok, (nekem is kötelező sajnos az öltöny) és hányni tudnék a sok irodai elszállt bunkó emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!