Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan férfival, aki jóképű, de nagyon buta?

Figyelt kérdés
Most ismerkedem vele, nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Nagyon jó teste van, jól néz ki, viszont belülről nagyon sötét. Igaz én se vagyok egy Einstein, de ennyire azért nem vagyok h*lye.

2021. márc. 29. 11:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%
Most látom hogy milyen kategória ez...
2021. márc. 29. 14:43
 22/36 anonim ***** válasza:
23%
Tényleg 😂😂 eddig én sem figyeltem. Homoszexuális. Hát jó 😂
2021. márc. 29. 15:03
 23/36 anonim ***** válasza:
10%

Ajánlom magam 😁😉

(A csajok/nők szerint jóképű vagyok, viszont valami baj lehet fejben nálam, mert mostanában nem igazán jön össze a sikeres ismerkedés. .. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ de nem rinyálok, hanem tenni próbálok azért, hogy egyszer összejöjjön) 36/F

2021. márc. 29. 15:10
 24/36 anonim ***** válasza:
99%
Nem jönnék össze, nekem fontos hogy vmennyire művelt legyen
2021. márc. 29. 16:33
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2-3 évre tökéletes, ha értelmileg nem hasonolunk akkor azért egy életre lehet kevés.
2021. márc. 29. 17:17
 26/36 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Egy menetre max....
2021. márc. 29. 17:26
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
nem, max alkalmi
2021. márc. 29. 20:13
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért a butának vannak változatai. Van, aki buta, mert buta környezetbe született bele, de fogékony, tanítható. És van, aki nem. Van, aki a butasága mellé egy végtelen jószívű, jóravaló naiv teremtés. És van, aki egy utolsó szar. Valamint művelt, tehetséges emberek között is kifejezetten sok az embertelen, gonosz természet. Érdemes ezeket előtte végiggondolni, mert előfordulhat, hogy az ember hatszor inkább a butábbat választja...
2021. márc. 29. 22:22
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal inkább egy olyan buta, aki azért tud kedves lenni, van benne szeretet és igényli is. És ekkor már a kinézet sem számít.

Mert nincs rosszabb a nagyon jóképű,de hidegen számító, érdekek mentén működő és kiszámíthatatlan férfinél.

De ez olyan, hogy kinek ki jön be. Ha választanom kéne, akkor biztosan egy kedves,de nem világszépe férfit választanék.

Még annyit, hogy legtöbbször a szép, jóképű emberek, főleg, ha okosak is, akkor nagyon el vannak szállva maguktól, beképzeltek a végtelenségig.

És ebből eredően megbízhatatlanok.

Tapasztalatból írom minden soromat .

2021. márc. 30. 06:28
 30/36 anonim ***** válasza:
81%
A legjobb préda. Szexi, jóképű és elég buta, hogy azt csinálj vele amit akarsz. Élvezd a helyzetet.
2021. márc. 30. 06:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!