Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok emlékeztek ki volt az első partneretek?
Figyelt kérdés
És még jóba vagytok vele? Megbántad hogy vele volt az első? Te hány éves voltál? És ő?2021. márc. 28. 20:41
11/18 anonim válasza:
Elég fiatal voltam, kort nem írok, mert lepontoznak. Elég közel áll hozzám, aki az első volt nekem, így elég nehéz lenne elfelejteni :)
30/passzív
12/18 anonim válasza:
O 16 eves volt en 22... Igazabol elegge egyhangu volt a szerelmem, es hiaba jartunk ossze csak szexet akart.. Furcsa h utana ujra megprobaltuk de nem illettunk egymashoz. De beszelo viszonyba voltunk... Majd mikor osszejottem a mostani parommal (4 evvel ezelott) o teljesen felvolt haborodva es a kavarni kezdte a kakit... Akkor szakitottam meg vele az osszes kapcsolatot, azota azt se tudom h el e meg
13/18 anonim válasza:
mindketten nagyon fiatalok voltunk de jó volt felfedezni egymást.
14/18 anonim válasza:
Én voltam 16, ő fiatalabb. 7 évig tartott rendszeres szex kapcsolat. Jelenleg egymáshoz közel élünk, sűrűn találkozunk is, de neki már barátnője van, így évek óta vele nincs semmi.
De amúgy nem bántam meg, és szeirntem ő sem.
35f
15/18 -remete- válasza:
Igen azt mondta nem vagyok az esete. De fel óra mulva már a oralisan kenyeztetett. :)))
16/18 anonim válasza:
Persze, hogy emlékszem. Angol órákat adott nekem, aztán úgy alakult, hogy közös maszti lett belőle, később pedig kölcsönös orál is. Nem bántam meg. Tisztában voltam vele hogy meleg vagyok
17/18 anonim válasza:
#16-os vagyok. Véletlen eőbb elküldtem. :)
Tiszában voltam vele hogy meleg vagyok és ez egy beteljesült álom volt. Én 14 voltam az elején, ő 18 és két évig rendszeresen kielégítettük egymást. De nem volt szerelem, inkább szexhaverság.
18/18 anonim válasza:
Emlékszem. Már nagyon rég nem beszélünk, kicsit megbántam, jó lett volna olyannal, aki viszont szeret, de ezt a korszakot már lezártam, szóval nem nagyon érint meg. Én 17 voltam, ő 28.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!