Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Száraz orgazmust élt már át...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Száraz orgazmust élt már át itt valaki?

Figyelt kérdés
Valóban fáj egy kicsit ?
2021. márc. 28. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az aznap már a 6. orgazmus volt de nem fàjt
2021. márc. 28. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen? Hogy jön létre?
2021. márc. 28. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul hogy a lubrikáció nem követi az izgalmi állapot szintjét, de nedvesen azért jobb :)
2021. márc. 28. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Kis gyakorlással simán minden férfi el tudja sajátítani, hogy száraz orgazmusa legyen. Én maszturbálásnál mindig száraz orgazmust élek át így nem kell az kijövő anyaggal foglalkozni. Tehát nálam ez megszokott dolog.
2021. márc. 28. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az számít, én elég későn érő voltam, olyan 15 évesen lehetett amikor először jött ki pár csepp. De már 10 éves korom óta rendszeresen vertem, az az 5 év, mind száraz volt.
2021. márc. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!