Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az Anikó Showban láttam 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Anikó Showban láttam 2 srácot, akik szerintem meleg, szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a linken látható a képük. A jobb oldali srác "modellkedik" amiről nekem vhogy tök más jutott eszembe. :D Ádámnak hívják a srácot. Szóval nekem a benyomás az volt, hogy meleg. Nektek?

2021. márc. 27. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a bal oldalira mondanám megérzés alapján hogy "atommeleg".
2021. márc. 28. 00:14
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Épp most neztem ezt az adást 😄

Viselkedésünk alapján a bal oldali tutira

2021. márc. 28. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Azt hittem a melegek között kevesebb a proli, aki ilyeneket néz, de lehet tévedtem és pont hogy nagyobb arányban azok. Volt már valóvilágos, exatlonos kérdés, de most már anikóshows is...aki ilyet néz, az számomra nem éri el azt a minőségi szintet, hogy szexeljek vele.
2021. márc. 28. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Néha én is belenézek ilyen műsorokba IS. Igaz én nem szexelek csak úgy random másokkal. De hát nem vagyunk egyformák, nna. 😁
2021. márc. 28. 06:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
És?
2021. márc. 28. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 3-as!

Gondolom te annyira művelt vagy hogy azt se tudod mik ezek a műsorok. Igaz? Szerintem nem ez az IQ mérője. Az viszont igen, hogy lenézed sőt ennek hangot is adsz azt aki SZERINTED nálad kevésbé magasan művelt. Ezen majd gondolkozz el.

Hát én szexelek random srácokkal mert 1x vagyok fiatal. Persze felelősen hisz beteg se akarok lenni.

2021. márc. 28. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Ja és szerintem is melegek :D Csak annyira felbosszantott ez a 3-as hogy el is felejtettem írni.
2021. márc. 28. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:
:D Hát valóban szórakoztató az ítélkezés... Örülök hogy más szerint is meleg. :D
2021. márc. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!