Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is sok tini köt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok tini köt ki öregeknél? És azok kihasználják őket?

Figyelt kérdés

Egy sráccal dumálok itt. Aki szerint ez megy ma idézem:

"Nagyon sok ilyen van tarskeresőn is. A szűz passzív fiatal fiúk nem egymáson kezdik, hanem bizony sokszor 40 év felettiekkel, akiknek van saját lakásuk, autójuk, megtudják őket hívni erre arra. Mindha egy második apukájuk lenne, olyan a kapcsolatuk. És mivel minden új, így szinte mindenbe benne vannak, amire az idős kéri őket, mert egyrészt örülnek hogy valaki foglalkozik velük, másrészt állandóak kanosak. Erre az öregek rá is mennek, hogy a naív tiniket behálózzák, kihasználják és szinte a csicskáik legyenek, majd ha a fiatal szakítani akarna, jön az érzelmileg zsarolás, a fenyegetés, akár a testi fenyítés is."

Én voltam tini. Sőt sokan voltunk azok. Nem találkoztam ezzel. Nekem segítettek az idősebbek annak ellenére, hogy nem feküdtem le velük, sőt még találka se volt csak online normális stílusban mondtam nemet az ajánlatukra. Viszont mivel normális voltam szóba elegyedtünk és adtak sok hasznos tanácsot, amiért utólag tudom, hogy hálás lehetek. Szerintem aki belemegy egy idősebbel annak bejönnek az idősebbek. De akinek nem jönnek be az nem megy bele. Illetve szerintem van akit meg lehet vezetni de azt 25 évesen is és van akit nem. Nekem pl 16 évesen is volt eszem. Akkor se dőltem be semminek és főleg nem csináltam olyat amit nem akartam. Volt is akinek nem tetszett és próbált meggyőzni hogy én vagyok a bolond. A lényeg, hogy szerintem nem így működik a meleg világ, de érdekel hogy ti hogy látjátok.

2021. márc. 27. 10:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg amúgy mit lehet kihasználni egy tinin, ezt sem értem. Szerelmes nem lesz az idős csávóba, anyagilag nem függ tőle. Akkor? Összejárnak kefélni, amíg mindkettőnek jól esik.

Én nem szexeltem még 30 felettivel és egy darabig nem is fogok, viszont nem gond részemről ha valakik ezt csinálják. Csak ezt a kihasználás dolgot nem értem, hogy mit lehet kihasználni, ha mindketten ugyanazt akarják?

24/F

2021. márc. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!