Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatok már néger pasit? Én igen, de nem volt az akire mindenki gondol.
Figyelt kérdés
Hol történt és milyen élmény volt számotokra?2021. márc. 26. 16:09
1/22 anonim válasza:
Bocs de kire gondol mindenki? Mert konkrétan egyet sem ismerek.
2/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem a mérete nem az volt amire mindenki gondolna. Nem volt hatalmas egyiknek sem.
2021. márc. 26. 16:16
3/22 anonim válasza:
2: miert, az osszeset leszoptad?
4/22 A kérdező kommentje:
kettőt
2021. márc. 26. 16:21
5/22 anonim válasza:
Nem törvényszerű hogy nagy legyen nekik. Akik már Európában vagy Amerikában élnek, azok már nem egy az egyben éjfekete bőrű, tényleg nagy dákóval rendelkező Afrikai négerek.
6/22 anonim válasza:
Én szívesen szopnek kis intimeretu fekete srácot is de en nem találok.(vagy ha mégis akkor nagyon messze)
7/22 anonim válasza:
Megnéznék egy nagy farkat. Le is szopnám.
8/22 anonim válasza:
3 néger pasival voltam összesen
10/22 anonim válasza:
Nemcsak hogy szoptam, de meg is dugott. Atlagostol kicsit nagyobb volt, jo sokat birt dugni. Most beszelgetek egy masikkal, annak nagy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!