Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az,hogy a pároknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy a pároknál általában csak az egyikük néz ki jól,vagy jobban,mint a másik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem mindenki felszínes. Az hogy valaki jóképű még közel sem biztos a szupermodellekre bukik. Ahogy az sem, hogy aki kondizik szintén a kondis pasikra bukik. Kinek mi az esete.
2021. márc. 26. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
mi mindketten jol nezunk ki
2021. márc. 26. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem nincs ezzel gondom,én sem vagyok felszínes.

Csak van,hogy pl rám ír egy pár,hogy harmadikat keres szexre,de ők csak közösen szeretnek,együtt.

Itt viszont már nehéz,ha csak az egyikhez vonzódsz.

2021. márc. 26. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Akkor nem mész bele. Nem tudom ebben mi a nehéz, vagy valójában a kérdés lényege mi lenne.
2021. márc. 26. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én akivel együtt vagyok és szeretem totálisan nem olyan pasi aki nekem bejön. Kicsit alacsonyabb is mint én 3-4centivel.

De annyira elvarázsolt a hangja a természete illata stb.hogy teljesen beleszerettem.

2021. márc. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!