Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki meleg, biszexuális vagy transszexuális, és támogatja a melegházasságot, viszont minden másban konzervatív állaspontot képvisel, esetleg nem szimpatizál az LMBTQ mozgalommal?
Wtf az LMBTQ mozgalom az ami lehetővé tette a házasságot két azonos nemű között.
Érdekes, hogy itt a komment szekcióban mindenki 4 nyelvet beszél, de még ezt az alap dolgot se tudja 😂
A legundorítóbb amikor egy LMBTQ tag homofób. Lehet lepontozni.
Konzervatív értékrendű, belső meggyőződésből vallásos meleg vagyok. Támogatom a melegházasságot, számomra ez nem csak hogy összeegyeztethető az értékrendemmel, de éppen belőle fakad. Ha két ember szereti egymást, és együtt akarja leélni az életét jóban rosszban, azt támogatni és becsülni kellene, nem megtiltani. Attól, hogy nincs rá lehetőség, aki meleg, még nem fog heteroként házasodni, csak boldogtalan lesz...
A iberális, polgárpukkasztó meleg-dolgok, magamutogatás, melegbüszkeség villogtatása és a többi viszont idegenek tőlem, szerintem ezek jórészt csak rossz hatással vannak a társadalmi elfogadottságra, mert attól, hogy rákényszerítik a heterokra, még nem lesz nekik szimpatikusabb. Szerintem nekik szimpatikusabb, ha mindenki csendben éli az életét, és nem akarjuk egymás képébe tolni...
A meleg életvitelt úgy, ahogy van elutasítom, harmincas éveimben járok, és inkább szűz vagyok mai napig, mint hogy rövidtávú kalandba bonyolódjak és menjek az érzékeim után. A szexualitás számomra ennél szentebb, értékesebb dolog, amit csakis komoly szerelmi kapcsolatban tartok helyesnek megélni, akár vágynék rá amúgy, akár nem.
Nagyon hiszek a régimódi erkölcsökben is , feltétlen szeretet, hűség, megbocsátás, kitartás jóban-rosszban, ellenállás a kísértéseknek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!