Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyorstüzelő" fiúk milyen hamar mentek el?
Figyelt kérdés
Mindig gyorsan mentek el? Vagy esetleg más az orál vagy anál közötti eltérés?2021. márc. 26. 10:19
42/52 anonim válasza:
6eve nem szoptak le.
Hetero vok.de fiatal kissrac száját felavatnám 😉
43/52 anonim válasza:
#42 nézz szét Planetromeon és biztos akad valaki😉
44/52 anonim válasza:
#40 válaszoló vagyok, bocs nem néztem hogy homoszexuális kategória.
45/52 anonim válasza:
Egy 20 alatti gyorstüzelő srácot most de leszopnék!
47/52 anonim válasza:
Egyszer volt hogy 3 hétig punci közelébe se kerültem. Akkor már mikor 1-szőr befelé nyomtam már elélveztem. Nagyon gáz volt. Amúgy rendkívül változó. Nem nézem az órát.kb. 2-22 perc.
49/52 anonim válasza:
Aki javítani szeretne ezen az átlagon egy egyetemi korú sráccal az írhat :)
50/52 anonim válasza:
#49 írnék, de messze lehetsz borsodtól😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!