Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (Meleg kérdés) Van más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg kérdés) Van más is rajtam kívül, aki izgatónak találja a magasságkülönbséget, méretkülönbséget?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szexi két srác esetében, ha az egyik fiú magas és izmos testalkatú, dominanáns; a másik pedig mondjuk legalább 10-20 centivel alacsonyabb és vékonyabb nála. Ez nekem ismerkedéskor is egy fontos kritérium, hogy meglegyen ez az egyértelmű különbség én és a partnerem között. Ti mit gondoltok erről? Ez egy fura fétis lenne?

2021. márc. 23. 20:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális dolog, engem is izgat igaz engem szereptől függetlenül mindkét irányba. De nem vetem meg a velem egy magasságúakat sem.
2021. márc. 25. 03:09
 22/23 anonim ***** válasza:
95%
Teljsesen jó ha magas vagy ha alacsony is .Nem csak ez szamit:)
2021. ápr. 10. 20:15
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez meg annyira nem is extra, en pl kifejezetten csak magasabb emberekkel jovok ossze. Tudom, hogy felszinesnek tunhet, de aki alacsonyabb az igy egybol nem koszi
2022. ápr. 15. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!