Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz a melegség?
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves meleg srác vagyok de 19 éves koromig ezt magamban tartottam de aztán a szüleimnek coming outoltam ők jól fogadták de más majd hogy fogadja? Szerintetek ez gáz?2021. márc. 21. 22:05
11/16 anonim válasza:
Véleményem szerint attól, hogy otthon-barátoknak elmomdod, ne pakold ki a kirakatba, hogy meleg vagy. Mert aki elfogad az lesz*arja, aki meg nem az b*szogatni fog.
12/16 A kérdező kommentje:
nem akarom kirakni a kirakadba csak örülök hogy ilyen sokan elfogadják a melegeket :)
2021. márc. 22. 08:20
13/16 A kérdező kommentje:
Bye Bye
2021. márc. 22. 08:23
14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Hetero férfiként mondom.
Ez nem betegség mint sokan hiszik. Így születtek, férfi testben női fejjel. Fogadd el magad, mások meg ne érdekeljenek. Aki neked számít az elfogadott ez a lényeg.
15/16 anonim válasza:
Tudtommal a melegek emberek, az emberek szilárd halmazállapotúak, vagy még nem láttam légnemű formában, de igazából folyékonyat sem.
16/16 anonim válasza:
14-es, azok a transzneműek. :D
Mi, melegek (legalábbis én biztosan) férfinak tartjuk magunkat, nem is szeretnék változtatni a nememen.
Csak egyszerűen nem a nők érdekelnek, hanem a pasik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!