Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ő nekem a rokonomnak számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nekem a rokonomnak számít vagy nem? Csinálhatunk vmit?

Figyelt kérdés
Nagypapám nővérének az unokája, ő rokonomnak számít? Sztem igen de nem vok benne biztos. Nem hasonlítunk egymásra. Csinálhatunk egymással vmit? 🤤 Vagy vérfertőzést fogunk tőle kapni? Nagyon aranyos srác és azt hallottam volt már fiúval 😍

2021. márc. 20. 08:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha nem zavar téged, hogy az illető a másodunokatestvéred, akkor hajrá! Én biztos nem tenném meg pedig nekem is van egy elég helyes másodunokatesóm van...

Jah es mint ahogy azt az előttem lévők leírták a vérfertőzés a két rokoni kapcsolatban lévő ember közös gyermekére vonatkozik. Tehát mivel mindketten fiúk vagytok, ezért emiatt nem kell aggódni.

2021. márc. 20. 09:16
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Igen, a rokonod, a másod unokatesód.

Vérfertőzés törvény szerint még igen. Ellenben gyerek nem lesz.

Azonban ha kiderül a család előtt hogy egymással pajzánkodtok... Nos nem lennék a helyedben.

2021. márc. 20. 09:38
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2021. márc. 20. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Fiúk között mi is csináljuk közeli rokonnal is, mégsincs fertőzésünk. Gyerek meg nem lesz így.
2021. márc. 20. 10:27
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Amire te gondolsz, az a vérmérgezés. Azt szextől nem lehet kapni. A vérfertőzés rokonok közötti szexnél létezik ugyan, de ez kimondottan csak a közös utódokra veszélyes, mert nagy valószínűséggel lesznek betegek. Úgyhogy ha gusztusotok van egymásra, akkor hajrá, nektek nem lesz közös gyereketek.
2021. márc. 20. 11:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a család előtt csinálnánk
2021. márc. 20. 12:44
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Csak és kizárólag a kérdésedre válaszolva, igen, rokonod.
2021. márc. 20. 12:50
 18/24 anonim ***** válasza:
3%
Istenem, meg ne haragudj de komolyan ez annyira gaz. Annyi fele-fajta ember a vilagon, neked meg pont egy rokon. Hat liftezik a vacsora rendesen..
2021. márc. 20. 20:19
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
A legjobb, legegyszerűbb dolog az unokatestvérekkel folytatott közös maszti, esetleg több. Nincs ebben sem, ha azonos neműek vagytok.
2021. márc. 20. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

A kérdésre válaszolva:

A fiú a rokonod, másod-unokatestvérként, mert legközelebbi közös felmenőtök a közös dédszülő.

A jelenleg érvényes jogszabályok szerint nem számít vérfertőző kapcsolatnak a melegek tekintetében a másod-unokatestvérek közötti kapcsolat. Sőt, még bejegyzett élettársi kapcsolat létesítésének sem lenne akadálya, mint ahogy unokatestvérek (harmadfokú rokonok) vagy unokahúg-nagynéni/unokaöccs-nagybácsi (másodfokú rokonok) esetében sem. Ilyenkor még csak a jegyző külön engedélye sem szükséges, mint a hetero kapcsolatok esetében pl. egy unokahúg-nagybácsi esetében, ahol viszont jegyzői engedélyhez kötött a házasságkötés, pont a várható gyermekáldásra, és az azzal kapcsolatban esetleg fellépő genetikai együtthatókra való tekintettel.

A kérdés hátteréről: keverted ugyan a vérfertőzés és a vérmérgezés fogalmát, melyből az utóbbi egészségügyi/orvosi, míg az előbbi etikai/jogi kategória, és csak következményeiben genetikai/egészségügyi, de szerintem aki választ akart adni, és nem kioktatni, az érthette a kérdésedet.

2021. márc. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!