Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mit gondoltok Pamkutyáékról? Szerintetek jó pasi Béla és Pista? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Azok kik? Illő lenne őket ismerni?
2021. márc. 19. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Én se tudom kik ezek, de rájuk kerestem. Egész jó pasiknak tűnnek szerintem. Bár napszemcsi nélkül is megnézném őket.
2021. márc. 19. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Ez miért meleg kategória.

Nagyon jófej, emberi srácok, akik nem száltak el maguktól, pedig a legtöbb követővel rendelkeznek, mégis emberiek maradtak. Jókedvre derít, ha néha belenézek a videóikba.

2021. márc. 20. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Még jó hogy nem is ez a nevük.
2021. márc. 20. 06:13
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem a szépségükel hódítanak az biztos.

Nagyon jó embereknek tűnnek.

2021. márc. 20. 06:57
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Valakik nagyon szeretnek lepontozni! Pedig általában olyan kérdéseket illik feltenni, ami többeket érdekel... Ha meg ilyen kérdést ír ki valaki, mellékeljen egy linket, hogy meg lehessen nézni... Nem, mintha az ember nem tudná ezt megtenni saját maga, de ennek hiányában az embernek olyan érése van, mintha nem lenne tájékozott... Jöhetnek a lepontozások!
2021. márc. 21. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Előző! Rá se ránts! Ne az érdekeljen, hogy másoknak tetszik-e, vagy sem... Engem sem érdekel, ha lepontozzák a - sokszor teljesen normális - kommentemet!
2021. márc. 21. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Valakik nagyon szeretnek lepontozni! Pedig általában olyan kérdéseket illik feltenni, ami többeket érdekel...

Teöbbeket érdekel? Fél magyarország ismeri őket amúgy ott van a szép kezecskéd és beírod hogy pamkutya és nahát kiadja nem olyan bonyorult igaz?

2021. júl. 5. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig általában olyan kérdéseket illik feltenni, ami többeket érdekel..."

Nem olyat, ami a kérdezőt érdekli?

2022. júl. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!