Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik szeretnek megalázni másokat azért mert kicsi a pénisze? Ilyen small penis humilation dolog.
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 18:59
31/43 everlight válasza:
Mi számít kicsinek,mindenkinek más erről a véleménye.
32/43 anonim válasza:
Én szívesen kigunyollak, el is taposom, de domináns crossdresser vagyok, plusz ezért fizetned kell, szolga
33/43 anonim válasza:
Nekem elég kicsi a péniszem, főleg ernyedten kb. 2 centi...
Bi vagyok, és vonzódom a cuckoldhoz :)
Álmom hogy egy igazi férfi kontrollálja mikor juthatok orgazmushoz, és folyton megalázna a kis péniszem miatt.
35f
34/43 anonim válasza:
A koleszban elég sok ilyen volt.:)
35/43 anonim válasza:
igen, van is ilyen ismerősöm, akivel ezt csinálom
36/43 anonim válasza:
Volt aki engem azért alázott meg, mert nem akartam megdugni, vagy mert nem állt fel kicsit sem. Ezeket az embereket hagyni kell menni. Ennyi.
38/43 anonim válasza:
Szerintem vicces megalázni a kispöcsű srácokat
24F
40/43 anonim válasza:
Első. A kis péniszűek híresek arról hogy rosszindulatú, gonoszak,mert nem tudják levegetni máshogy a kisebbségi komplexusukat. Ugyanúgy mint a mélynövésuek, alacsonyak, férfiak de nők is olyanok. Irigyek. Ja és az impotensek is görényekké válnak. Rengeteg ilyet hallottam, és ismeretségi körökben is tapasztaltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!