Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újpesten a szennyvíztisztító feletti ártéri erdő tényleg tele van nyaranta nudisokkal és melegekkel?
Figyelt kérdés
Volt már ott valaki? Mi igaz ebből a legendából?2021. márc. 18. 13:01
1/13 anonim válasza:
Két pasi oda jár szopni.Hirdetnek is.
2/13 anonim válasza:
Újpesti nudi néven keress rá a facebookon. Sokan járnak oda.
4/13 anonim válasza:
De jó, b*meg. Muszáj az összes normális kirándulóhelyet b*zigyülekezővé tenni... nem igaz, h ha én nyáron ki akarok menni sütögetni, horgászni vagy csatangolni az erdőben, akkor néznem kelljen a 65 éves habtestű vén melegeket... ilyenkor nem lehet rájuk hívni a rendőrt közszeméremsértés miatt?
5/13 anonim válasza:
Vannak igen. Jellemzoen oregemberek...
6/13 anonim válasza:
Vannak néha fiatalok is szerencsere :)
En mar nagyon varom az idei kalandokat :) 33f
7/13 anonim válasza:
Utsó: szoktam arra járni, biztos rád fogom hívni a rendőrt, ha meglátlak.
8/13 anonim válasza:
Utsó: latom, azert itt is szoktal nezelodni ;)
9/13 anonim válasza:
7es!
Vagány vagy!
Nagy meleg lehetsz!
Én is szoktam lejarni oda, igaz h mindig eldugott helyet keresek.
Nem mutogatni akarom magam csak nudizni!
A haverommal szoktunk lejárni!
Ő 30 én 44!
És jól esik pucéron napozni!
Nem kell a világ végére utazni!
8as! 🤣🤣
10/13 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, hanem természetjáró, aki szereti azt az erdőt, szeret ott kirándulni. Ti pedig ha nudizni akartok, menjetek máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!